Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Zrunek a fost fondat in 1947 de catre inginerul Eduard Zrunek, inspirat de experientele sale ca manager de laborator si director general al filialei Semperit Matador, langa Bratislava. Astazi, compania este condusa de a treia generatie, dr. Ulrich Zrunek.

 

Zonele noastre de operare

Activitatile Zrunek se extind de la formularea personalizata in propriul nostru laborator, prin capacitati complete de amestecare, pana la fabricarea produsului final: acesta cuprinde un spectru larg de capabilitati de productie. Principalele noastre domenii de activitate sunt dezvoltarea interna a compusilor si fabricarea aproape a oricarei piese din cauciuc, in special productia de piese fluoroelastomer (Viton®), precum si vanzarea cu amanuntul a pieselor stoc.

 

Dezvoltarea si fabricarea de cicluri de productie si solutii personalizate

Suntem complet echipati cu utilaje de ultima generatie pentru industria cauciucului, inclusiv prese, masini de turnat prin injectie, extrudere, autoclave, polizoare si, mai ales, instalatia noastra de amestecare interna si oferim clientilor nostri unitati de productie flexibile si independente. De la dezvoltarea interna in laboratorul nostru, pana la fabricarea de solutii personalizate, productia mica si medie este unul dintre punctele forte speciale ale Zrunek.

 

Comert cu amanuntul de piese standard

Dispunem permanent de o gama larga de stoc, care garanteaza disponibilitatea imediata a articolelor standard. Folosind relatiile noastre de lunga durata cu furnizorii si partenerii de afaceri, asiguram, de asemenea, o gestionare competenta si fiabila a ciclurilor complete de productie pentru clientii nostri.

 

Orientarea catre client

Deoarece extindem si imbunatatim continuu serviciile noastre pentru clienti, baza noastra de clienti bine stabilita creste constant. Dorinta noastra de a va satisface si de a anticipa nevoile dumneavoastra si de a asigura satisfactia clientilor, pe langa echipa noastra calificata si experimentata formeaza cele mai importante atuuri ale noastre.

 

 

 

Zrunek GmbH