Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Tehnologia de stingere a apei buna, tot mai buna.

Compania noastra furnizeaza sisteme actuale de stingere, dar si piese de schimb. Acestea sunt folosite special pentru combaterea incendiilor mari si sunt fiabile si de inalta calitate.


 • Cuplaj de presiune WBF Wiedermann C-52 LM 55mm DIN 14302 200012


  Descriere:

  Produsul 55mm DIN 14302 (cod produs: 200012) este o conexiune de inalta calitate, special conceputa pentru aplicatii de protectie la incendii. Produsul este fabricat de Wiedermann Brandschutz, un producator de incredere in industria de protectie impotriva incendiilor.

  Aceasta este proiectat pentru a asigura o conexiune sigura si etansa intre furtunurile de apa utilizate in sistemul de stingere a incendiilor. Ea respecta standardele stricte impuse de norma DIN 14302, ceea ce asigura o functionare fiabila si o rezistenta superioara in fata solicitarilor specifice din aplicatiile de protectie impotriva incendiilor.

  Cu diametrul de 55 mm si designul sau ergonomic, aceasta LM ofera o manipulare usoara si rapida, permitand montarea si demontarea furtunurilor cu rapiditate si precizie. Acest aspect este esential in situatii de urgenta, unde timpul este crucial pentru controlarea si stingerea incendiilor.

  Prin utilizarea acesstuia LM 55mm DIN 14302, puteti fi sigur ca sistemul dvs. de stingere a incendiilor va functiona la parametrii optimi si va raspunde cerintelor de siguranta si eficienta. Produsul ofera o solutie durabila si de incredere pentru protectia impotriva incendiilor in diferite aplicatii industriale, comerciale si rezidentiale.

  in loc de 175,35 lei
  71,26 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani
 • Cuplaj furtun WBF LM 75mm DIN 14303 200020


  Descriere:

  Descoperiti LM B-75 de la WBF Solutia ideala pentru conexiuni rapide si sigure in sistemele de protectie impotriva incendiilor. Aceasta cupla de presiune de inalta calitate are un diametru de 75mm si respecta standardul DIN 14303, garantand performanta si durabilitate superioara.

  Cu designul sau ergonomic si practic, LM B-75 permite o conectare rapida si usoara, fiind potrivita pentru diferite aplicatii in domeniul protectiei impotriva incendiilor. Realizata cu precizie din materiale de inalta calitate, aceasta cupla asigura o etansare perfecta si o functionare fiabila in conditii de presiune si temperatura variabile.

  Indiferent daca lucrati in constructii, industrie sau in domeniul serviciilor de protectie impotriva incendiilor, LM B-75 de la WBF este alegerea potrivita pentru a va asigura ca sistemul dvs. de protectie impotriva incendiilor functioneaza in parametri optimi si este pregatit pentru orice situatie de urgenta. Fiabilitatea si performanta superioara fac din aceasta cupla o alegere excelenta pentru proiectele si aplicatiile dvs. critice.

  in loc de 283,16 lei
  99,60 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani
 • Cuplaj furtun LM 90mm DIN 14321 WBF Wiedermann 200210


  Descriere:

  Va prezentam WBF, o cupla de siguranta de inalta performanta, cu un diametru de 90mm si conform standardului DIN 14321.

  Aceasta cupla este proiectata pentru a fi utilizata in sistemele de stingere a incendiilor, pentru a asigura o conexiune sigura si etansa intre furtunurile de apa si alte echipamente de stingere. Fabricata din materiale de inalta calitate, aceasta cupla ofera o rezistenta sporita la presiune si o durabilitate pe termen lung.

  Este proiectata sa functioneze atat ca cupla de presiune, cat si ca cupla de aspiratie, permitand o conexiune rapida si sigura a furtunurilor in situatii de urgenta.

  Cu aceasta cupla de siguranta, puteti fi sigur ca echipamentul dumneavoastra de stingere a incendiilor functioneaza in parametri optimi si ca aveti o solutie fiabila si robusta pentru a face fata oricarei situatii de urgenta.

  in loc de 215,81 lei
  79,49 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani