Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

VILLEROY & BOCH

De cand a fost fondat in 1748, producatorul de ceramica s-a dezvoltat intr-un brand international de stil de viata. Ca aproape orice alt brand premium, Villeroy & Boch este adanc inradacinat in cultura europeana. si asa cum poate face doar un mare brand, acesta a reusit sa-si pastreze identitatea in timp ce se misca cu vremurile.

Cu produse inovatoare, elegante, Villeroy & Boch imbogateste vietile oamenilor care sunt in mod constant inspirati si ar dori sa le ofere oportunitatea de a-si proiecta casa cat de individual isi doresc.

Radacinile companiei, fondata in 1748, in cultura europeana caracterizeaza pana in prezent brandul premium de renume mondial. Cu produse din domeniile baie si wellness, precum si articole de masa, Villeroy & Boch este acum reprezentata in peste 125 de tari. Sediul general al Grupului este in Vechea Abatie din Mettlach, Saarland (Germania).

Manastirea benedictina a fost cumparata de Jean François Boch, a treia generatie a familiei Boch, inca din 1809. Astazi, productia are loc in opt tari europene, precum si in Mexic si Thailanda. Villeroy & Boch are aproximativ 7.500 de angajati in intreaga lume. Administrata ca societate pe actiuni din 1987, compania a devenit publica in 1990.

Astazi, compania conduce cursul de internationalizare, in special pe noile piete in crestere, fara a pierde din avant pe pietele de baza din Europa de Vest. Villeroy & Boch ofera produse inovatoare si concepte de mobilier atat pentru sectorul privat, cat si pentru cel comercial. Magazinele „The House of Villeroy & Boch” prezinta produse intr-o varietate de stiluri

Teme despre mancare si bautura si o gama larga de articole cadou pentru a face fiecare moment special. Villeroy & Boch ofera, de asemenea, produse de calitate in baie si zona de wellness, cu ajutorul carora baia poate fi proiectata intr-un spatiu de bine, cu stil si functionalitate.

Nu exista produse disponibile de aceasta marca