Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Viega. Instalam liniile de salvare pentru cladirile de maine.

Viega este un lider global de piata si o companie de familie de a cincea generatie. Ghidati de valorile noastre, avem curajul sa dezvoltam tehnologii inovatoare si de pionierat – si revolutionam tehnologia de instalare de peste 120 de ani.

Vrem sa continuam sa ne dezvoltam si sa crestem – in fiecare zi. Ne straduim sa transformam spatiile in camere de zi. Cei 5000 de angajati ai nostri din intreaga lume s-au angajat in aceasta viziune. Dezvoltam in mod constant noi produse si servicii si mereu condusi de motto-ul nostru: Viega. Conectat in calitate.

Domeniile noastre de expertiza

Actiunile noastre, viitorul nostru.

Apa potabila curata necesita munca, chiar si in Germania. Dorim sa redefinim standardele de igiena instaland linii de salvare pentru cladirile de maine.

Infrastructura noastra de conducte si sistem ofera apa potabila de inalta calitate. Pentru a proteja calitatea apei potabile pe termen lung, ne conectam si conductele digital. Acest lucru ne ofera acces la date esentiale: care este temperatura apei potabile? Exista abateri si cum pot fi reglementate acestea?

Solutiile digitale sunt, de asemenea, utilizate in procesul de constructie. in constructiile digitale , folosim modelarea informatiilor despre cladiri (BIM) pentru a planifica viitorul in mod eficient, sustenabil si cu previziune.

Lucram la orice, de la apa potabila, constructie digitala si eficienta energetica pana la design si confort, siguranta, durabilitate si tehnologie inteligenta - un spectru incredibil de larg de activitati si subiecte. Doriti sa aflati mai multe? Consultati domeniile noastre de expertiza.