Direct la conținut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
+40 0770/ 625886

Tipuri de clapete de la Geberit pentru toalete

Conceptul pe care clapetele de toaleta il ofera va permite sa creati spatiu de depozitare mai mare in baile mici si baile pentru oaspeti, dar nu numai. Dulapuri inalte cu oglinzi, cu mecanism de inchidere usoara si rafturi fac chiar si camerele cu un aspect foarte incomod sa poata fi utilizate la maximum, asigurand in acelasi timp libertatea de miscare. Acestea oferta si un aspect modern baii pentru ca ascund rezervorul toaletei.

 

 

Design liniar, linii clare si in acelasi timp, flexibilitate ridicata asa poate fi descrisa pe scurt seria completa de clapete de baie Geberit. Gama larga din care puteti alege este exprimata intr-un limbaj modern de design, oferind flexibilitate maxima in alegerea modelelor, se remarca si prin versatilitatea sa impresionanta. Geberit va ofera simplitatea aspectului si flexibilitatea la amenajarea baii precum si o estetica discreta si atemporala, ale carei elemente pot fi combinate cu usurinta pentru persoanele care cauta o eleganta moderna si o gama larga de culori si materiale in instalarea toaletei.

 

Tehnologia clapetei fara atingere a Geberit Sigma80 este un exemplu stralucitor de estetica avansata. Utilizatorii pot chiar sa aleaga o schema de culori care sa se potriveasca cu starea lor de spirit, deoarece la apropiere, doua bare luminoase LED durabile în cinci culori preselectabile afișeaza poziția orizontala a clapetelor de actionare a apei. Nu este deloc surprinzator ca igiena avansata de spalare fara atingere și funcționalitatea de pornire controlata de senzori au primit atat de multe recenzii pozitive de la consumatori.

 

 

Clapeta de actionare toaleta Sigma70 de la Geberit are o suprafața neteda, fara sudura cu capacitate de spalare dubla. Secretul este montura ingenioasa care acționeaza ca un comutator basculant. activarea cu asistare hidraulica inseamna ca Sigma70 functioneaza cu cea mai usoara presiune.

Designul fara rama al Sigma70 pare sa pluteasca deasupra peretelui.

Suprafata nedeta, disponibila in finisaje din otel inoxidabil sau sticla, se curata usor.

Suprafata din otel inoxidabil periat si sticla

Opțiune pentru suprafața personalizata disponibila

Spalare dubla cu funcționare asistata hidraulic

Forța de acționare și cursa reduse în comparație cu placile de bord standard înseamna o activare usoara

Design plutitor, „fara cadru”.

 

Include racord de apa, ridicator hidraulic cu furtunuri flexibile si cadru de montare

 

De asemenea la Geberit gasim si clapete de actionare manuale combinata cu actionare touchless, foarte elegante, ergonomice si de mare efect in baia dumneavoastra acestea se numesc Geberit Sigma 10 115.890.SN.5 din oțel inoxidabil.

 

 
 
 

Clapetele clasice insa moderne

Clapetele clasice cu actionare manuala dubla sau singulara sunt fabricate atent cu materiale de calitate si rezistente in timp pentru multe utilizari dar si concepute sa economiseasca apa.

 

Geberit Sigma 10 115758KJ5 cu o singura clapeta de actionare are o optiune de economisire a apei prin apasarea clapetei la punctul initial, astfel curgerea apei se opreste, iar pentru spalarea toaletei se foloseste doar cata apa este nevoie.

 

 

Placa de actionare Geberit Sigma01 este oferita in trei finisaje distincte. Toate vin standard cu spalare dubla care economiseste apa. Fabricate din plastic durabil, de inalta calitate, sunt usor de curatat și la un pret rezonabil. are cinci optiuni de culoare, inclusiv negru jet nou si alama galvanizata. Plastic turnat este de inalta calitate.

 

 

Geberit Sigma21 are doua clapete distincte, separate cu suprafata din sticla si poate fi comanda pe culoarea neagra sau pe culoarea alba.