Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON entwickelt und produziert seit 1924 Produkte auf technisch höchstem Niveau. Heute ist das Unternehmen einer der führenden Hersteller im Bereich der Haus- und Systemtechnik. STIEBEL ELTRON ist eine international ausgerichtete Unternehmensgruppe und gehört weltweit zu den Markt- und Technologieführern in den Bereichen ‚Haustechnik‘ und ‚Erneuerbare Energien‘. Als innovationsgetriebenes Familienunternehmen verfolgt STIEBEL ELTRON bei der Produktion und Entwicklung von Produkten eine klare Linie – für eine umweltschonende, effiziente und komfortable Haustechnik. Mit über 3.700 Mitarbeitern weltweit setzt das Unternehmen von der Produktentwicklung bis zur Fertigung konsequent auf eigenes Know-how. Das Resultat sind effiziente und innovative Lösungen für Warmwasser, Wärme, Lüftung und Kühlung.


 • Mini boiler instantaneu Stibel Eltron SBE231215


  Descriere:

  APLICAȚIE: DEM pentru furnizarea individuala a unui lavoar de maini. Functionare cu supapa fara si fara presiune posibila. ECHIPAMENT: Mini boiler instantaneu controlat electronic cu electronica de control, senzor de temperatura la iesire si limitare variabila a debitului. Gradul precis de temperatura dorit pana la performanta maxima. Limitarea temperaturii interioare de la 30 - 50C. Include un regulator de jet special pentru un jet de apa ideal si un regulator de debit integrat pentru utilizarea in fitingurile existente (filet M22/24). Protectie impotriva oparirii prin reglarea automata a puterii. Este posibila instalarea deasupra si dedesubtul mesei. EFICIENȚĂ: Control electronic al puterii pentru functionare cu economie de energie si apa. Eficienta energetica maxima. Potrivit pentru apa preincalzita. INSTALARE PROFESIONALĂ RAPIDĂ: Instalare rapida si usoara. Panoul din spate cu sablon de gaurire pentru atasare in 2 puncte. Capacul dispozitivului si ansamblul interior detasabile. Conexiuni de apa metalice externe de 3/8". Cablu de conectare la retea pregatit standard, versiunea de 3,5 kW cu fisa de contact de impamantare, alte versiuni pentru conectare permanenta. IP 25. SERVICE: Analiza erorilor cu lampa de diagnosticare LED. SECURITATE: Sistem de incalzire cu fir gol pentru calcaros. si apa cu var.Sistem de siguranta cu oprire a presiunii si monitorizare electronica a temperaturii.

  in loc de 1.874,25 lei
  1.288,10 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat
 • Boiler cu rezervor Stiebel Eltron SBE229473


  Descriere:

  Acest model mic de rezervor de stocare este un adevarat polivalent. Daca se doreste, unitatea de sub chiuveta poate furniza mai multe puncte de aspirare cu apa calda in acelasi timp. Acest lucru

  este deosebit de practic in baia dvs.: Indiferent daca va spalati pe dinti, spalati pe maini sau ingrijirea fetei - mai multi membri ai familiei dvs. se pot bucura de apa calda la chiuveta in acelasi timp.

  Puteti combina solutia de sub chiuveta rezistenta la presiune cu majoritatea

  fitingurilor de presiune. Cu dimensiunile sale compacte, rezervorul mic de depozitare este o

  solutie excelenta daca spatiul sub chiuveta este limitat.

  Selectare continua a temperaturii in intervalul 35 - 82 °C

  Utilizare sigura datorita limitarii mecanice reglabile a temperaturii ca

  antioparire

  Alimentare optimizata cu apa calda pentru o eficienta mai mare cu modul ECO

  Potrivit pentru mai multe puncte de atingere

  Cantitate foarte mare de apa amestecata

  in loc de 3.214,67 lei
  1.047,08 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat
 • Boiler Stiebel Eltron 120l 400V 1.3/2.6/3.9kW comutabil 073194


  Descriere:

  Rezervor de stocare suspendat Stiebel Eltron SH 120 A UNI 3.9 230/400I, capacitate 120 litri, L/P/H: 51x51x110cm, consum 3kW 230V, clasa de eficienta energetica C

  Numar lucrari: 073194Seria electronica SH 30 S - 150 aduce un confort ridicat de apa în casa ta. Poate fi instalat atât ca sistem deschis pentru unul, cât si ca sistem închis pentru mai multe puncte de atingere. Dispozitivele au setări de temperatură fără trepte. Este posibilă si o limită de temperatură pentru 45/55 si 65 °C pe butonul selector.

  Capacitate nominala: 120 litri

  Dimensiuni: 110x51x51cm

  Sarcina conectată ~ 230 V: 1,3/2,6 kW

  Sarcina conectată ~ 400 V: 3,9 kW

  Conexiune la retea: 1/N/PE, 3/N/PE

  Tensiune nominală: 230/400V

  Consum de energie în standby/24 h: 093 kWh

  Panou de control LED

  Clasa de eficienta energetica C

  Greutate: 47,7 kg

  in loc de 6.911,52 lei
  2.807,51 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat
 • Boiler cu rezevor Stibel Eltron SBE236099


  Descriere:

  Modul de stocare si hidraulic pentru functionarea pompei de caldura pentru incalzirea apei potabile si integrarea simultana in sistemele de incalzire pentru racordul hidraulic si pentru promovarea debitului volumic al pompei de caldura/circuit de incalzire. Pentru utilizare intr-o casa unifamiliala. Rezervor de stocare apa calda menajera, cu spuma directa, rezervor din otel emailat, echipat cu schimbator de caldura intern si anod de magneziu pentru protectie suplimentara impotriva coroziunii. Conexiuni hidraulice in partea superioara si in spate (apa rece si circulatie). Echipat cu manager de pompa de caldura WPM cu simbol iluminat si afisaj cu text simplu, pompa de circulatie, supapa de comutare cu 3-2 cai, rezervor de expansiune de incalzire de 12 litri, supapa de siguranta cu racord de evacuare care iese din dispozitiv in spate si incalzire electrica de urgenta si auxiliara. Placarea rezervorului de depozitare formata dintr-o carcasa din plastic de culoare alb pur ce se fixeaza pe laterale si in spate si un capac detasabil in telegri, iar panoul frontal este din tabla de culoare alba, de asemenea detasabil. Pierderi reduse de incalzire datorita izolatiei termice de inalta calitate si volumului de stocare optimizat si suprafetei schimbatorului de caldura in functie de aplicatie.

  in loc de 3.647,35 lei
  1.773,40 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani
 • Boiler Stiebel Eltron 150l 400V 1.3/2.6/3.9kW comutabil 073195


  Descriere:

  Rezervor de apă caldă de perete pentru orice alimentare dorită cu apă caldă. -Inchis (rezistent la presiune) pentru a alimenta mai multe puncte de priza.

  Instalare si în legătură cu sistemele de conducte din plastic (respectati informatiile producătorului si limitele de aplicare).

  Indicarea temperaturii prin termometru.

  Recipient interior din otel cu email anticor direct special si echipat standard cu anod (bara anticoroziva).

  Izolatie termică cu pierderi minime de căldură.

  Continutul de apă este mentinut la temperatura setată în functie de regulator.

  Setarea temperaturii infinit variabilă de la aproximativ 35 grade C până la aproximativ 82 grade C, sau o limită de temperatură pe butonul selector este posibilă la 45 grade C, 55 grade C si 65 grade C.

  Protectie automată împotriva înghetului, lampă de semnalizare la încălzire, flansă de încălzire din cupru înlocuibilă, conexiuni la radiator complet. conector cu flansă.

  Posibile variante de performantă. Ajutor de montare cu mânere încastrate. Șina de suspensie pre-asamblată permite si montarea în colt.

  Instalare cu: Grup de sigurantă KV 30 sau KV 40 cu racord rezistent la presiune sau fiting pentru dispozitive deschise cu racord nepresurizat.

  Marcaje de calitate si sigurantă: marca VDE/GS, marca de protectie radio IP 25 D (protejat cu jet de apă)

  in loc de 7.542,10 lei
  3.131,88 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani
 • Boiler cu rezevor Stibel Eltron SBE73277


  Descriere:

  Rezervor de apa calda de perete pentru orice alimentare dorita cu apa calda. -Inchis (rezistent la presiune) pentru a alimenta mai multe puncte de priza. Instalare si in legatura cu sistemele de conducte din plastic (respectati informatiile producatorului si limitele de aplicare). Indicarea temperaturii prin termometru. Recipient interior din otel cu email anticor direct special si echipat standard cu anod (bara anticoroziva). Izolatie termica cu pierderi minime de caldura. Continutul de apa este mentinut la temperatura setata in functie de regulator. Setarea temperaturii infinit variabila de la aproximativ 35 grade C pana la aproximativ 82 grade C, sau o limita de temperatura pe butonul selector este posibila la 45 grade C, 55 grade C si 65 grade C. Protectie automata impotriva inghetului, lampa de semnalizare la incalzire, flansa de incalzire din cupru inlocuibila, conexiuni la radiator complet. conector cu flansa. Posibile variante de performanta. Ajutor de montare cu manere incastrate. Șina de suspensie pre-asamblata permite si montarea in colt. Instalare cu: Grup de siguranta KV 30 sau KV 40 cu racord rezistent la presiune sau fiting pentru dispozitive deschise cu racord nepresurizat. Marcaje de calitate si siguranta: marca VDE/GS, marca de protectie radio IP 25 D (protejat cu jet de apa)

  in loc de 6.092,80 lei
  2.580,27 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani