Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

STEINBERG

UN TRIBUT ADUS STILULUI TaU DE VIAta

Robinetul a devenit cel mai important element de stil din baie in aceste zile. Formele reduse ale ceramicii moderne, in special, fac robinetele cu designul caracteristic Steinberg sa iasa in evidenta in baie.

Cu fiecare robinet Steinberg, iti modernizezi baia si iti arati bunul gust – o declaratie despre stilul tau de viata si personalitatea ta. Proiecteaza mediul ritualului tau zilnic de curatare.

FABRICAT iN DUSSELDORF, GERMANIA

CALITATE PE CARE O POtI SIMtI

Filigranul armaturilor noastre cu senzatia lor de calitate impresionant de inalta si, in cele din urma, numele nostru bun sunt marturie pentru standardele inalte de calitate ale produselor Steinberg. Alama solida, sticla de cristal suflata si taiata manual, sticla mata rezistenta - toate materialele sunt selectate cu o grija deosebita pentru produsele noastre.

Un robinet este creat in sute de pasi individuali care sunt fundamentale pentru calitatea sa. O bucata de alama creeaza forma perfecta cu liniile caracteristice Steinberg si elementele simetrice - create in capul designerilor nostri de produse. Perceptibil de moale, curgator si fara cusur.

CONFORT CARE FACE VIAtA MAI PLaCUTa

Steinberg va asigura ca va puteti relaxa: cu functii precum functia de curatare usoara si afisajul digital al debitului si temperaturii.

Tehnologia Steintec in cutii de incasari va ofera o securitate suplimentara, care deturneaza in siguranta apa in cazul unei defectiuni a robinetului, astfel incat sa fie prevenita deteriorarea peretelui.

EXPERIMENTAtI O UTILIZARE DE SUCCES

Fie cu presetarea temperaturii, functie tactila si elemente modulare individuale: Steinberg va ofera confort la operarea fitingurilor.

Pentru controalele noastre tehnice, folosim, prin urmare, cartuse, supape, deviatoare si termostate de la furnizori ale caror nume reprezinta calitate excelenta si de lunga durata de zeci de ani.


 • Suport hârtie Steinberg fără capac, crom 450 2800


   

  Descriere:

  Produs pentru instalare pe perete.

  Datorită designului său unghiular fără volante, produsul se îmbină în orice decor de baie.

  De la baterii la seturi de duș la accesorii: și acest produs este fabricat din alamă solidă – pentru acea senzație de clasă la atingere.

  Suplimentat cu o suprafață durabilă de crom de înaltă calitate, pentru strălucire vibrantă și reflexii frumoase ale luminii.

  Din alama, crom

  Steinberg 450 2800 poate fi montat pe perete folosind kitul de montare inclus în cutie.

  in loc de 341,46 lei
  219,27 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 1-2 saptamani
 • Baterie lavoar EHM 170 10001


  Descriere:

  Combinati robinetul de lavoar Steinberg Series 170 cu chiuvete rotunde sau patrate - designul sau atemporal intr-o forma rotunjita va ofera multe optiuni de design. Parghia de operare plata nu numai ca arata sic, ci va ofera o manevrare confortabila.

  Cartus ceramic cu functionare lina

  Inclusiv furtunuri flexibile de conectare

  Set de deseuri pop-up pentru deschiderea si inchiderea usoara a bazinului

  in loc de 1.468,16 lei
  615,28 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat
 • Baterie de lavoar EHM cu racord de scurgere 1000


  Descriere:

  Fitingul pentru lavoar din seria 100 se prezinta elegant pe chiuveta dumneavoastra pe o baza gradata precis. Designul cilindric ofera baii dumneavoastra o ambianta moderna fara bifuriuri. Cu o indoire subtila, gura de scurgere iese peste marginea lavoarului si distribuie elegant jetul de apa. Într-un aspect uniform, parghia de operare in filigran se imbina cu un etaj mai sus.

  Cartus ceramic cu functionare lina

  Set de deseuri pop-up pentru deschiderea si inchiderea usoara a bazinului

  in loc de 1.368,50 lei
  662,03 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat