Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Solutie anticalcar 1000ml Polypex Lime 84300

Disponibilitate: In stoc: 5 Produse
Livrare in cel putin 1-2 saptamani
195.17
Pret special: 195,17 lei
Economisesti: 4,91 lei ( 2 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud Livrare

Article Nr.:
EAN:
9007138843906
Greutate:
1.2 kg

Util?

Descriere:

Pentru curățarea intensivă a produselor POLYPEX vă recomandăm soluția specială de curățare și anticalcar pentru depuneri persistente.

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat:

Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei personae neautorizate pot suferi deteriorari.

Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Brandul Polypex - 60 de ani de durabilitate fabricat in Austria

Brandul POLYPEX s-a nascut in 1959, cand inventatorul si fondatorul companiei, Robert Wimmer, a reusit sa combine doua materiale plastice fundamental diferite, astfel incat sa poata fi fabricate primele cazi acrilice stabile dimensional si rezistente la caldura din lume. O noutate care stabileste standarde complet noi in ceea ce priveste confortul culcat si designul. De atunci, calitatea maiestriei in materiale, procesare si design a fost sustinuta aici, in Wels, ceea ce ne-a facut ceea ce suntem astazi: numarul 1 in cele mai bune delicii pentru baie. Oricine a experimentat o data aceasta placere de scaldat nu va mai dori niciodata sa se descurce fara ea.

Confortul la baie in cele mai mici incaperi si utilizarea optima a spatiului limitat nu reprezinta o problema cu varietatea de cazi POLYPEX. Cazi mari sunt, de asemenea, disponibile pentru placerea exclusiva a scalarii. Acest program extins deschide posibilitati neimaginate in planificarea baii si va va inspira sub orice forma.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii