Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Sifon pentru cada Kaldewei pentru Conoduo 687772020231

Disponibilitate:
Termen de livrare cel putin 21-26 zile lucratoare
3108.52
Pret special: 3.108,52 lei
Economisesti: 916,48 lei ( 22 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud Livrare


Article Nr.:
EAN:
4055761007146
Greutate:
1.74 kg
Observatie transport:
Spedition

Util?

Descriere:

Cu functie de umplere integrata, capac de scurgere emailat si buton de preaplin cromat

Pentru acest set este necesar un intrerupator de conducte.

Acest lucru nu este inclus in pachetul de livrare.

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat:

Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei personae neautorizate pot suferi deteriorari.

Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Brandul KALDEWEI este o companie germana de familie care creeaza solutii pentru baie care combina luxul modern cu gandirea, managementul si actiunile durabile de peste 100 de ani si care se afla acum la a patra generatie. Compania descrie aceasta orientare strategica globala cu termenul ""Luxstainability®"".

Portofoliul KALDEWEI include cazi de baie, suprafete de dus si lavoare fabricate din otel emailat rafinat. Acest material impresioneaza prin suprafetele sale de inalta calitate, designul elegant, durabilitatea pe tot parcursul vietii si circularitatea de 100 %.

in 2021, KALDEWEI a fost prima companie din domeniul sanitar care a semnat ""Science Based Targets"" si si-a propus sa produca intr-un mod neutru din punct de vedere climatic. Cu noul KALDEWEI Limited Edition nature protect din otel cu emisii reduse de CO2, KALDEWEI a facut un pas mare mai aproape de acest obiectiv. Iar partenerii din industria constructiilor beneficiaza, de asemenea, de acest lucru, deoarece cu solutiile de baie KALDEWEI nature protect, proiectele de constructie au o amprenta de CO2 semnificativ mai mica.

De cativa ani, KALDEWEI sustine programul de conservare marina WWF, care este dedicat reducerii deseurilor de plastic din oceanele noastre. Acest lucru se face din responsabilitate fata de mediu si fata de generatiile urmatoare.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii