Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Sifon de podea Hutterer&Lechner HL90KH

Disponibilitate:
Termen de livrare cel putin 28-33 zile lucratoare
217.56
Pret special: 217,56 lei
Economisesti: 169,44 lei ( 43 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud livrare

Article Nr.:
EAN:
9003076036998
Greutate:
1.321 kg
Inaltime:
145 mm, 145 mm

Util?

Descriere:

Hutterer&Lechne DN50/75 orizontal, guler de bitum 90KH

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat:

Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei personae neautorizate pot suferi deteriorari.

Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Hutterer&Lechner asigura garantie pentru toate produsele, care se gasesc pe „Pagina Web“ si sunt montate de instalatori sau firme de specialitate care dispun permis de montare si care le monteaza corect coform instructiunilor. Toate produsele trec printr-un program de control de productie. Produsele Hutterer&Lechner sunt marcate cu marca inspectoratului official pentru calitate si sunt fabricate conform normativelor austriece ÖNORM. Toate sifoanele si receptoarele din PE sunt sudabile cu toate tipurile de tevi din PE produse in lume, pentru care firma Hutterer&Lechner are certificatul de calitate si de sudabilitate de la Institutul Austriac „Österreichischen Kunststoffinstitutes“.

 

Brandul Hutterer&Lechner

Pentru satisfacerea necesitatilor anilor de dupa razboi,posibilitatile de fabricatie au fost limitate la producerea de piese doar din plumb,dar cu tendinte de a produce sifoane de calitate si cu functionabilitate perfecta (Este bine de stiut, ca aceste produse si linia de productie sint si in zilele de azi functionabile.) Cerintele au crescut pe zi ce trece atit la cantitate cit si la cunostintele tehnice, deci asa s-a trecut la dezvoltare continua a tehnologiei si producerii de produse.Firma producind astfel noi produse mai prietenoase mediului incojurator. La inceputul anilor 60,cind a inceput aparitia materialului plastic moale ce se putea forma usor la caldura, asa si firma HL a trebuit sa tie pasul cu noua aparitie,facind „revolutia noi tehnologii“ trecind la fabricarea produselor cu noi masini de productie cu noua tehnologie.

Binenteles firma s-a straduit sa aibe tehnologia cea mai noua si perfecta pentru producerea pieselor HL. Dar timpul a trecut peste cei doi parteneri,d-l Hutterer a decedat in anul 1982, iar d-l Lechner a decedat in anul 1998.La conducerea firmei a trecut din anul 1982 fica d-lui Hutterer,d-na Kristl Schütz Hutterer. Exportul produselor HL s-au extins pe intregul teritoriu al Europei. Din 1990 firma si-a inceput extinderea pietei si pe teritoriul Europei de est, unde a avut succese de promovare in Ungaria urmind seria de promovare cu success si in Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Bulgaria, continuind cu Rusia,Ţarile Baltice,iar de curind deschizind interese si in Romania, Serbia si Croatia.Din anul 1995 firma obtine certificarea ISO 9001.

 

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii