Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Schiedel a pus piatra de temelie pentru noua sa fabrica de sisteme de cosuri de fum din inox din Okup Wielki Polonia

 

COŞURI DE FUM CERAMICE

Datorita sistemului tristrat ventilat ce defineşte structura coşurile de fum ceramice de la Schiedel, acestea prezinta o rezistenţa deosebita la condensul acid şi la şocurile termice, fiind caracterizate prin siguranţa in exploatare şi durabilitate ridicata.

COŞURI DE FUM DIN INOX

Gama vasta de diametre interioare, greutatea proprie redusa, soluţia de imbinare performanta a tubulaturii, montajul simplu şi rapid - sunt doar cateva dintre avantajele sistemelor de coşuri de fum din inox de la Schiedel. Fabricate dupa o tehnologie avansata, din oţel inoxidabil special, Schiedel ofera soluţia ideala pentru sursele de caldura racordate.

SOLUŢII PENTRU RACORDARE

Punerea la dispoziţia clienţilor a unei game complete de produse pentru colectarea şi evacuarea gazelor de ardere a fost unul dintre scopurile firmei Schiedel.

Schiedel face parte din compania Standard Industries si este lider de piaţa pentru sistemele de coşuri de fum, avand in portofoliu produse ce imbina tehnologia avansata cu designul modern, concepute special pentru a imbunataţi calitatea vieţii. Fiind principalul furnizor din Europa de sisteme de coşuri de fum, Schiedel are o experienta de peste 70 de ani in industrie, cu produse durabile şi sisteme complete extrem de sofisticate. Pe langa acestea, Schiedel ofera atat soluţii inteligente şi sigure de montaj, cat si servicii personalizate. Sediul central Schiedel este in Nußbach, Austria.