Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Rezervor de apa cu membrana Reflex 7309800

Disponibilitate:
Termen de livrare cel putin 35-40 zile lucratoare
1155.57
Pret special: 1.155,57 lei
Economisesti: 5.154,43 lei ( 81 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud Livrare

Article Nr.:

Util?

Descriere:

Pentru sisteme care nu sunt supuse cerintelor DIN 1988, de exemplu stingerea incendiilor,

Sisteme de apă de proces, încălzire prin pardoseală

Fără debit, fără oprire si fără scurgere

Diafragmă conform DIN 4807 T3

Piese în contact cu apa protejate împotriva coroziunii

Aprobare conform conform Directivei pentru echipamente sub presiune 97/23/EG

Manometru de la °1000

4,0 bar

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat:

Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei personae neautorizate pot suferi deteriorari.

Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Brandul REFLEX AUSTRIA

Competenta este capitalul nostru, inovatia este motorul nostru

Reflex Winkelmann GmbH este un furnizor de solutii de top pentru functionarea fara probleme a sistemelor purtatoare de apa in ingineria aprovizionarii. Ne-am dezvoltat cu succes pe aceasta piata solicitanta din punct de vedere tehnic, cu o importanta din ce in ce mai mare, de multe decenii.

succes de-a lungul generatiilor

Tot in a patra generatie de proprietari, Reflex reprezinta punctele forte care ne-au facut grozavi: munca de inginerie germana de prima clasa, o intelegere de durata a tehnologiei de baza si orientarea consecventa catre cerintele clientilor din tehnologia de incalzire si sistem. De la inceputurile sale ca atelier la sediul central din Ahlen, Westfalia, Reflex Winkelmann GmbH s-a dezvoltat intr-o companie cu prezenta globala. Astazi ne crestem competitivitatea, in special prin cele mai moderne metode de productie, inovatii sistematice de produs si management orientat pe proces - si deschidem pietele viitorului prin orientarea catre solutii durabile.

Concentrati-va pe punctele forte

in trecutul recent, Reflex Winkelmann GmbH si-a reorganizat strategic gama de servicii pentru incalzire, energie si tehnologia instalatiilor. in marketing, accentul se pune acum pe solutiile care pun accent pe sinergiile zonelor de produse Reflex. Scopul este de a oferi solutii globale interconectate si de a le combina cu servicii insotitoare care ofera dimensiuni de beneficii remarcabile in mediul competitiv.

ingrijire completa

Prin parteneriatul cu Reflex, clientii nostri din intreaga lume primesc tot ce au nevoie pentru a implementa solutii eficiente. De la consiliere personala si asistenta calificata pentru planificare pana la serviciul pentru clienti receptiv din fabrica. Ne asiguram ca sistemele noastre creeaza solutii pe care te poti baza.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii