Direct la conținut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
+40 0770/ 625886

Returul produselor

 

Condiții generale pentru returul produselor vândute de hausfabrik.ro

 

 

  1. Notificare de anulare/Dreptul de anulare a bunurilor

 

Aveți dreptul de a anula un contract în termen de 14 zile fără a oferi niciun motiv. Perioada de anulare este de 14 zile din ziua în care dvs. sau un terț desemnat de dvs., care nu este transportatorul, ați fost ultimul care a intrat în posesia bunurilor.

 Clientul are dreptul de a returna in termen de 14 zile de la data primirii produselor, cu urmatoarele exceptii:
1. Daca produsele au fost folosite, instalate sau nu mai sunt in ambalajul original, avem dreptul de a refuza returnarea banilor.
2. Daca produsele au fost cumparate la comanda de la producator, acestea nu se mai pot returna. Clientul este informat de la inceput ca produsele comandate nu se pot returna. 

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, vă rugăm să ne contactați la:

 

HAUSFABRIK

Un brand al SC.SEPAIT.SRL

Adresă: Str. Cuza Vodă, Nr. 61, Ap. 1, cod poștal 410097, Jud. Bihor, Oradea, România.

Tel.: 0770/ 625886.

E-Mail: office@hausfabrik.ro

 

Număr de ordine în Registrului Comerțului: J5/2447/2017
Registered at: OFICIUL NAȚIONAL AL REGISTRULUI COMERȚULUI
CUI:  RO38167309

Web: https://www.hausfabrik.ro

 

 

Vă rugăm să ne informați despre decizia dvs. de a anula acest contract printr-o declarație clară (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți utiliza formularul de anulare atașat, dar acest lucru nu este obligatoriu.Pentru a respecta termenul de anulare, este suficient să ne anunțați înainte de expirarea perioadei de anulare.

 

Consecințele anulării

 

Dacă anulați acest contract, vom rambursa toate plățile pe care le-am primit de la dvs., inclusiv costurile de livrare imediat,(cu excepția costurilor suplimentare în cazul în care ați ales un alt tip de livrare decât livrarea standard pe care o oferim) cel târziu în termen de 14 zile de la data la care am primit notificarea de anulare a acestui contract. Pentru această rambursare, folosim aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat în tranzacția inițială. În niciun caz nu vi se vor percepe taxe pentru această rambursare. Putem refuza rambursarea până când am primit bunurile înapoi sau până când nu ați furnizat dovada că ați returnat bunurile. Veți suporta costurile directe ale returnării bunurilor.

 

       2. Dreptul de revocare

 

  • Dacă un articol nu vă satisface așteptările, aveți dreptul complet de revocare în termen de 14 zile. Acest lucru se aplică pieselor nefolosite, impecabile din ambalajul original, dar și al bonului de livrare sau copiei facturii atașate.
  • Piese instalate, piesele incomplete nu pot fi creditate.
  • Vă rugăm să ne contactați în avans prin e-mail, vă vom trimite apoi informațiile necesare despre procedura ulterioară. Vă mulțumim!.
  • Nu putem prelua înapoi bunuri care nu au fost notificate în prealabil de dvs!!!
  • Punctele din această secțiune nu sunt cerințe obligatorii pentru dreptul de revocare.

 

Dreptul de anulare nu există pentru contractele menționate mai jos:

 

  1. Contracte pentru livrarea de bunuri care nu sunt prefabricate și pentru fabricarea cărora este decisivă o alegere individuală de către consumator sau care sunt adaptate în mod clar nevoilor personale ale consumatorului.
  2. Contracte pentru livrarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă dacă sigiliul acestora a fost înlăturat după livrare.