Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Returul produselor

Condiții generale pentru returul produselor vândute de Hausfabrik.ro

 

Notificare de anulare/Dreptul de anulare a bunurilor

 

Aveți dreptul de a anula un contract în termen de 14 zile fără a oferi niciun motiv. Perioada de anulare este de 14 zile din ziua în care dvs. sau un terț desemnat de dvs., care nu este transportatorul, ați fost ultimul care a intrat în posesia bunurilor.

 

 Clientul are dreptul de a returna in termen de 14 zile de la data primirii produselor, cu urmatoarele exceptii:
1. Daca produsele au fost folosite, instalate, nu mai sunt in ambalajul original sau cutia este deteriorata, avem dreptul de a refuza returnarea banilor.
2. Daca produsele au fost cumparate la comanda de la producator, acestea nu se mai pot returna. Clientul este informat de la inceput ca produsele comandate nu se pot returna
( Nu beneficiaza de drept de retur). 

 

 1. Nu se acceptă returnarea unor produse ce țin de igienă personală; (ex. Perii de wc, capace de wc).

Pentru instalari si reparatii de orice fel, va rugam sa contactati un comerciant specializat. De asemenea, am dori sa subliniem ca trebuie respectate instructiunile de instalare si exploatare ale producatorului.
             Piesele de schimb si accesoriile pentru instalatiile de gaz (suflante, intrerupatoare, blocuri termice si garnituri pentru arzatoare) sunt componente relevante pentru siguranta. Instalarea poate fi efectuata numai de catre operatorul de retea respectiv sau de catre o firma specializata inregistrata. Autoinstalarea de catre cumparator este interzisa prin lege.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, vă rugăm să ne contactați la:

 

HAUSFABRIK

Un brand al SC.SEPAIT.SRL

Adresă: Str. Cuza Vodă, Nr. 61, Ap. 1, cod poștal 410097, Jud. Bihor, Oradea, România.

Tel.: 0770/ 625886.

E-Mail: office@hausfabrik.ro

 

Număr de ordine în Registrului Comerțului: J5/2447/2017
Registered at: OFICIUL NAȚIONAL AL REGISTRULUI COMERȚULUI
CUI:  RO38167309

Web: https://www.hausfabrik.ro

 

 

 • Returul se face exclusiv pe cheltuiala și riscul clientului!
 • Primul pas pentru retur este să anunțați Vânzătorul, care vă va direcționa către un formular de retur pe care îl veți completa dvs.; Fără acest formular cererea dvs. nu va fi luată în considerare;
 • Nu putem accepta și rambursa livrări ale căror articole au ambalaje deteriorate sau modificate.

Comanda deteriorata

În cazul în care comanda dvs. este deteriorată: În acest caz, vă rugăm să ne informați la office@hausfabrik.ro în termen de 4 zile lucrătoare din momentul în care ați primit coletul.

 • Va rugam sa ne trimiteti:
 • o fotografie a ambalajului exterior deteriorat.
 • o fotografie a ambalajului interior.
 • una sau mai multe fotografii ale mărfurilor deteriorate.
 • numărul dvs. de factură.
 • În cazul în care produsele trebuie returnate din cauza unor erori, Hausfabrik va achita returul. (ex. produs lovit/ defect, clientul a primit alt produs decat cel comandat, etc.)

 

 • Daca Cumparatorul decide sa faca retur, acesta are obligatia de a ne trimite imagini cu starea produselor, dar si a ambalajului. Daca ambalajul este deteriorat, Vanzatorul are dreptul de a-i inapoia doar o parte din suma pe care a platit-o initial Cumparatorul.
 • Se acceptă doar produse care sunt în condiții perfecte, care nu au lovituri, zgârâieturi sau alte defecte realizate de Cumpărător. Cumpărătorul trebuie să se asigure că ambalează corespunzător bunurile, in așa fel încât să nu sufere deteriorări.
 • Produsul va fi returnat împreună cu factura, taxele fiind suportate de către client.
 • După ce Cumpărătorul a fost înștiințat că cererea a fost acceptată, acesta are la dispoziție pana la finalizarea celor 14 calculate din momentul in care a ajuns la acesta coletul. Daca au trecut aceste 14 zile, returul nu va mai fi valabil.
 • Produsele vor fi returnate la adresa: Jud Bihor, Oradea, Str. Cuza Voda, nr. 61, Ap. 1, cod poștal 410097.  
 • Se acceptă produse cumpărate în exclusivitate cumpărate de pe hausfabrik.ro;
 • Dacă returul este acceptat, Cumpărătorul poate să opteze pentru achiziționarea unui produs identic sau a unui alt produs în valoarea primului produs cumpărat.
 • Produsul va fi trimis prin curier Vânzătorului după aprobarea acestuia, costurile fiind suportate de Cumparator.
 • Suma pe care Vânzătorul o va returna Cumpărătorului se va livra în contul Cumpărătorului în 14 zile calendaristice (prin card bancar daca a fost platit cu cardul sau prin transfer bancar daca a fost platit ramburs la curier).
 •  Potrivit Art. 9 din Ordonanța 34/2014 care se referă la drepturile consumatorilor, cumpărătorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.
 • În cazul în care clientul a primit altă cantitate a produselor comandate, ori un alt produs, Cumpărătorul este obligat să anunțe Vânzătorul în decurs de 24 de ore. În acest caz, costurile de transport vor fi suportate de Vânzător.