Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Radiator calorifer T6 20VM 80 cm Vonova F1H200600800000

Disponibilitate: AVAILABLE IMMEDIATELY, IS IN STOCK Disponibil imediat - online
Livrare in 5-7 zile lucratoare
1072.07
Pret special: 1.072,07 lei
Economisesti: 158,67 lei ( 12 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud livrare


Cantitate minima:
Article Nr.:
EAN:
9006892506843
Greutate:
19.57 kg
Inaltime:
600 mm
Lungime:
800 mm
adancime:
80 mm
Observatie transport:
Spedition
Tip:
20
Exponent n-radiator:
1.2914
Presiune max.:
10 bar
Numar RAL:
9016
Emisie de caldura conform EN 442 20 °C - 75/65:
828 W

Util?

Descriere:

Radiatoarele produse de VOGEL & NOOT indeplinesc numeroase standarde de calitate recunoscute la nivel international si procesele de productie din toate fabricile sunt certificate ISO.

Mai mult decat atat, datele de calitate si performanta ale radiatoarelor panou de la VOGEL & NOOT sunt periodic verificate si confirmate de insitutii europene acreditate.

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat:

Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei personae neautorizate pot suferi deteriorari.

Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

BrandulRettig - Vogel & Noot - Pionier in Europa

VOGEL&NOOT este principalul partener tehnologic din Europa care stabileste standarde tehnice si al carui portofoliu larg de produse include calorifere, incalzire prin pardoseala si sisteme de cos de fum.

Datorita inovatiei constante in domeniul eficientei energetice si conceptelor unice de design, produsele de la VOGEL&NOOT inspira entuziasm in randul planificatorilor si inginerilor de incalzire, precum si in randul utilizatorilor camerelor incalzite.

Cea mai mare eficienta energetica

in calitate de pionier al inovatiei, VOGEL&NOOT ofera tehnologie de emisie de caldura orientata spre viitor pentru confort termic in conformitate cu protectia climei.

Design termic la moda

Radiatoarele cu design divers de la VOGEL&NOOT pun accente in spatiile de locuit moderne ca mobilier de incalzire proiectat individual, cu conceptul lor unic de suprafata.

Gama si servicii integrate

in calitate de furnizor de servicii complete, VOGEL&NOOT garanteaza nu numai o gama de produse de inalta calitate pentru solutii optime de emisie de caldura, ci si cele mai bune sfaturi si servicii excelente.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii