Direct la conținut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
+40 0770/ 625886

Pare si palarii de dus - montare, diferente, beneficii

Alegerea instalatiilor sanitare reprezinta una dintre cele mai importante aspecte atunci cand renovam casa sa apartamentul.

 

 

Atunci cand ne gandim la pare si palarii de dus trebuie sa le privim din doua unghiuri diferite:

  1. Alegerea palariei de dus de la inceput, cu montare in perete sau pe tavan. Atunci cand creati designul la baie, trebuie sa stiti daca doriti cada, sistem de dus, sau o combinatie intre cele doua. Din nou, daca alegeti sistem de dus, trebuie sa luati in considerare ca exista sistem de dus complet sau palarie de dus care se monteaza separate pe perete.

Sistem de dus complet

 

Palarie de dus cu montare pe perete

 

Palarie de dus cu montare in tavan

        2.Parele de dus – acestea se achizitioneaza atunci cand se instaleaza sistemul de dus sau bateria de cada + furtun, insa la acestea se pot face constant un upgrade, se pot achizitiona modele mai avansate, cu mai multe functionalitati, cu sisteme de reducere a apei sau poate cu mai multe tipuri de jet.

 

Beneficiile sunt multiple, datorita diferitelor modernismelor pe care fiecare brand le adduce pentru ca fiecare model sa fie cat mai performant si sa aduca cat mai multe beneficii clientilor.

 

Alege para de dus potrivita si poti reduce considerabil consumul de apa in timp ce beneficiezi de o experienta placuta si revitalizanta. Nu numai ca acest lucru este bun pentru mediul inconjurator si pentru generatiile viitoare, ci si pentru reducerea facturii de uz casnic.

 

Materialele de calitate, designul de prima clasa si ingineria avansata joaca un rol important in economisirea apei. Perele de dus GROHE EcoJoy ™ dispun fie de un limitator integrat al debitului, fie de un buton ecologic sau de un dimmer de pulverizare care iti permite sa alegi cand sa reduci debitul de apa.


Rainshower Icon, Eco si para de dus de mana Solo au ca facilitate butonul Eco de economisire a apei pe maner - gliseaza simplu butonul si poti reduce consumul de apa cu pana la 40%. Designul de impact in forma de halo al dusului de mana Rainshower® Icon utilizeaza mai putina apa pentru a avea un spray larg si complet, pe cand Rainshower® Eco prezinta o placa de pulverizare in forma de pilula, care imita forma corpului uman de sus - asigura o acoperire completa fara a pierde apa.

Dusul de mana Euphoria are un spray dimmer pe fata dusului - aceasta iti permite sa reduci volumul de apa utilizat si sa comuti intre modelele de pulverizare.

Utilizeaza mai putina apa si economisiti energie
Alege un dus de economisire a apei si vei economisi energie. Utilizarea a mai putina apa inseamna ca este nevoie de mai putina energie pentru incalzirea apei, astfel incat beneficiile sunt duble.