Direct la conținut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
+40 0770/ 625886

Modele de baterii electronice - montare, functionalitate

Folosirea unei baterii electronice touchless poate economisi apa si va poate impiedica sa va imbolnaviti din cauza mainilor sau alimentelor murdare. Pentru a va ajuta sa decideti daca un robinet de bucatarie sau de baie touchless este potrivit pentru casa dvs. vom prezenta beneficiile acestor tipuri de baterii.

Avantajele unei baterii electrice touchless

In medie, o persoana foloseste aproximativ 6 litri de apa pe minut atunci cand se spala pe maini in chiuveta. Atunci cand se spala pe maini, copiii dumneavoastra pot lasa apa sa curga si sa se joace cu ea sau cineva din casa poate uita sa opreasca apa inainte de a parasi incaperea. in schimb, puteti folosi o baterie hands-free care se activeaza doar atunci cand aveti nevoie de el si se opreste cand ati terminat.
O baterie touchless ajuta la economisirea apei, deoarece opreste automat alimentarea cu apa atunci cand va indepartati de chiuveta, in loc sa astepte sa inchideti manual robinetul. Instalarea unei baterii electronice touchless poate economisi sute de litri de apa in decursul a catorva ani. Nu numai ca veti economisi bani la factura lunara de apa, dar veti contribui si la salvarea planetei.
Astfel de baterii sunt:

 
img1.2

 image_2022_07_25T06_29_57_663Z_1

Va puteti mentine familia sanatoasa pe tot parcursul anului, dar mai ales in timpul sezonului de gripa, daca instalati robinete care pornesc automat atunci cand apa este deschisa, in loc sa fie nevoie sa le atingeti. Robinetele touchless nu intra in contact cu aproape la fel de multi germeni precum cele traditionale, asa ca nu necesita o curatare atat de frecventa.

Robinetele fara atingere sunt usor de utilizat de catre persoane de orice varsta, de la copii mici la varstnici. Simpla fluturare a mainii in fata senzorului va activa robinetul de apa si il va inchide atunci cand ati terminat. Pentru a activa senzorul, fie puneti paharul sub robinet, fie fluturati mana deasupra acestuia.


Utilizarea bateriilor electrice touchless

Robinetele touchless pot fi gasite intr-o serie de stiluri diferite si, adesea, necesita putina intretinere datorita lipsei lor de scurgeri. Cu acest sistem, aveti mai mult control decat cu un robinet obisnuit, deoarece puteti regla temperatura si presiunea apei pe masura ce o folositi. Puteti fierbe apa rapid si usor cu o oala mare intr-o singura mana, datorita unui robinet ce nu necesita atingere, care totodata nu va obliga sa folositi nici un fel de ustensile de bucatarie suplimentare.
Pentru a activa sau a dezactiva bateria electrica, este suficient sa va fluturati palma sub gura de scurgere. Cand detectorul de miscare detecteaza activitatea, acesta trimite un semnal catre robinet pentru a se deschide, eliberand apa in gura de scurgere. Senzorul, supapa solenoida, sursa de alimentare si gura de scurgere sunt cele patru parti ale unui robinet touchless care lucreaza impreuna pentru a-l face functional.Senzorul de miscare comunica cu supapa pentru a porni alimentarea cu apa. Prezenta sau absenta miscarii declanseaza deschiderea, respectiv inchiderea supapei. Senzorul de miscare va utiliza fie lumina infrarosie, fie energia ultrasonica pentru a detecta orice miscare. Datorita amplasarii lor la baza sau pe marginea gurii de scurgere, senzorii cu infrarosu pot detecta cu usurinta miscarea chiar si atunci cand in cale se afla obiecte uriase.

img3

Exista o mare varietate de materiale si dimensiuni din care puteti alege, astfel incat sa gasiti unul care sa se potriveasca cu chiuveta dvs., cu bugetul dvs. si cu decorul existent in bucatarie sau baie. Robinetele realizate din zinc sunt cea mai ieftina optiune, iar alama este cea mai scumpa. Sunt disponibile si guri de scurgere cu finisaje cromate sau nichelate pentru a le spori si mai mult longevitatea si atractivitatea estetica.


Robinetele tactile va permit sa activati alimentarea cu apa printr-o simpla miscare a mainii. Robinetele, fie ca sunt traditionale sau fara atingere, pot fi un accesoriu convenabil pentru orice baie sau bucatarie.

IMG 6


Daca doriti un control mai precis asupra robinetului dumneavoastra, un robinet tactil este ceva de luat in considerare. Pentru a porni sau opri un robinet tactil, trebuie sa il atingeti cu adevarat, mai degraba decat sa fluturati mana in fata lui. Robinetele tactile sunt convenabile, dar chiar si un contact scurt cu un deget gol ar putea raspandi germeni. Daca tineti la curatenia de la chiuveta, un robinet touchless este solutia pe care trebuie sa o alegeti daca va reamenajati bucataria sau baia.