Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Compania de familie LIMOT a sarbatorit in 2014 cea de-a 50-a aniversare a companiei. Cu aproximativ 40 de angajati la sediul din Bad Mergentheim, este una dintre companiile de dimensiuni medii si unul dintre liderii de piata in domeniul ventilatiei casnice. Cu marca noastra LIMODOR, suntem sinonimi cu sistemul de ventilatie cu un singur tub, pentru calitate, productie durabila si servicii excelente. avem, de asemenea, ventilatoare incorporate si capace pentru unitatile LIMODOR cu o vechime mai mare de 20 de ani.

Gama de produse este adaptata la competenta noastra principala. Dezvoltam si comercializam sisteme de ventilatie inovatoare, pe care le completam in mod constant cu componente si module de control inovatoare, orientate spre piata. Oferim o mare varietate de optiuni pentru ventilarea tuturor incaperilor in mod eficient, ecologic din punct de vedere energetic si adaptat individual la nevoile utilizatorului.

Participarea activa la comitete, asociatii profesionale si lucrari de standardizare este o chestiune de rutina pentru noi.


 • Carcasa Limodor Racord aer evacuat LF/M peste 21018


  Descriere:

  Adancime de instalare 10 cm, posibila racordarea WC sau conectarea la o a doua incapere, priza Ø 80/75 mm, pentru montaj ascuns, dimensiuni de instalare fara priza; H = 243 / L = 243 / D = 100 mm

  in loc de 202,30 lei
  132,41 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 1-2 saptamani
 • Ventilator Limot Elektromotorenbau LF/M 60 22004


  Descriere:

  Potrivit pentru toate carcasele LF/M, complet cu capac de carcasă și placă de acoperire.

  Debit 60 m³/h

  Diferența de presiune 133 Pa

  Zgomot intern UP 32 dB(A)

  AP 37dB(A)

  230 V, 50 Hz, 11 wați

  Potrivit pentru toaletă, baie, bucătărie, living.

  in loc de 1.173,05 lei
  690,65 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat
 • Ventilator Limot Elektromotorenbau pentru Limodor LF/M100 cplt. nr.22006 22006


  Descriere:

  Ventilatorul standard pentru aproape toate aplicatiile

  Limodor F Type M este un singur ventilator pentru montare incasata sau la suprafata.

  Dispozitivul poate fi instalat in orice pozitie deoarece supapa de retinere este inchisa cu un arc. Este posibil sa conectati o a doua incapere sau o extractie directa a toaletei la ventilator printr-o tava filtranta tip FW.

  Carcasa este disponibila cu o duza de evacuare in stanga sus sau in spate si poate fi echipata cu o mare varietate de insertii de ventilator, cu sau fara releu de functionare, umiditate. Poate fi montat modul de control interval sau central.

  Cadrul de acoperire cu arc asigura o adancime de instalare de pana la 80 mm. Dispozitivul este proiectat pentru instalarea in puturi de ventilatie cu un strat suplimentar de protectie impotriva incendiilor (F90), pentru puturi de ventilatie cu ocupare mixta, cu un strat de protectie impotriva incendiilor (F90) si un clapeta suplimentara de protectie impotriva incendiilor (FLI-VE) sau cu o protectie la foc. acoperire (F90) si un manson suplimentar de protectie impotriva incendiilor (FLI) disponibil. piese pentru aparate de ventilatie

  in loc de 1.279,25 lei
  690,65 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat