Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Compania de familie LIMOT a sarbatorit in 2014 cea de-a 50-a aniversare a companiei. Cu aproximativ 40 de angajati la sediul din Bad Mergentheim, este una dintre companiile de dimensiuni medii si unul dintre liderii de piata in domeniul ventilatiei casnice. Cu marca noastra LIMODOR, suntem sinonimi cu sistemul de ventilatie cu un singur tub, pentru calitate, productie durabila si servicii excelente. avem, de asemenea, ventilatoare incorporate si capace pentru unitatile LIMODOR cu o vechime mai mare de 20 de ani.

Gama de produse este adaptata la competenta noastra principala. Dezvoltam si comercializam sisteme de ventilatie inovatoare, pe care le completam in mod constant cu componente si module de control inovatoare, orientate spre piata. Oferim o mare varietate de optiuni pentru ventilarea tuturor incaperilor in mod eficient, ecologic din punct de vedere energetic si adaptat individual la nevoile utilizatorului.

Participarea activa la comitete, asociatii profesionale si lucrari de standardizare este o chestiune de rutina pentru noi.