Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Limitator de tiraj + clapeta Schiedel101698

Termen de livrare cel putin 17-22 zile lucratoare
766.21
Pret special: 766,21 lei
Economisesti: 612,79 lei ( 44 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud livrare


Cantitate minima:
Article Nr.:
EAN:
4037494266465
Greutate:
1.05 kg
Precomanda:
unitate de masura de baza:
Stück
comanda bunuri
Observatie transport:
Spedition

Util?

Descriere:

180-250mm 101698

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat:

Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei personae neautorizate pot suferi deteriorari.

Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Brandul Schiedel a pus piatra de temelie pentru noua sa fabrica de sisteme de cosuri de fum din inox din Okup Wielki Polonia

COŞURI DE FUM CERAMICE

Datorita sistemului tristrat ventilat ce defineste structura cosurile de fum ceramice de la Schiedel, acestea prezinta o rezistenta deosebita la condensul acid si la socurile termice, fiind caracterizate prin siguranta in exploatare si durabilitate ridicata.

COŞURI DE FUM DIN INOX

Gama vasta de diametre interioare, greutatea proprie redusa, solutia de imbinare performanta a tubulaturii, montajul simplu si rapid - sunt doar cateva dintre avantajele sistemelor de cosuri de fum din inox de la Schiedel. Fabricate dupa o tehnologie avansata, din otel inoxidabil special, Schiedel ofera solutia ideala pentru sursele de caldura racordate.

SOLUŢII PENTRU RACORDARE

Punerea la dispozitia clientilor a unei game complete de produse pentru colectarea si evacuarea gazelor de ardere a fost unul dintre scopurile firmei Schiedel.

Schiedel face parte din compania Standard Industries si este lider de piata pentru sistemele de cosuri de fum, avand in portofoliu produse ce imbina tehnologia avansata cu designul modern, concepute special pentru a imbunatati calitatea vietii. Fiind principalul furnizor din Europa de sisteme de cosuri de fum, Schiedel are o experienta de peste 70 de ani in industrie, cu produse durabile si sisteme complete extrem de sofisticate. Pe langa acestea, Schiedel ofera atat solutii inteligente si sigure de montaj, cat si servicii personalizate. Sediul central Schiedel este in Nußbach, Austria.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii