Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

In calitate de producator de produse inovatoare de inalta calitate din domeniul drenarii, KESSEL AG ofera solutii de sisteme integrale, perfect corelate pentru toate cerintele. Aici gasiti o privire de ansamblu asupra tuturor gamelor noastre de produse.


 • Set pentru asamblare Kessel 44702


  Descriere:

  Set auxiliar de asamblare KESSEL pentru

  Corpuri de baza Ultraflat 54 si 79

  Set de ajutor de asamblare pentru asamblarea corpurilor de baza si a scurgerilor de baie

  Ultraflat 54 si 79.

  Consta dintr-un ajutor de asamblare din plastic, inclusiv 4 suruburi, 8 piulite hexagonale si 4 amortizoare de sunet si de decontare .

  in loc de 175,38 lei
  167,48 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 1-2 saptamani
 • Sifon de podea DN 50 Kessel AG 44700.20


  Descriere:

  Scurgere de pardoseala KESSEL Ultra Flat 79 DN

  Scurgere de pardoseala Ultra Flat 79 cu

  Sifon detasabil in partea superioara

  in loc de 408,82 lei
  323,62 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 1-2 saptamani
 • Kessel AG KESSEL Staufix DN50 supapa de retur, din plastic 73050


  Descriere:

  Pentru ape uzate fara fecale, din plastic. Doua clapete care se inchid automat, una dintre ele ca incuietoare de urgenta cu blocare manuala. Intrare/iesire la racordul pentru conducta HT conform DIN 19560.

  Standard: DIN EN 13564 tip 2

  Corp de instalare: gri

  Tip de instalare: conducta de apa uzata expusa

  in loc de 993,65 lei
  568,90 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat
 • Statie de ridicare a apelor uzate KESSEL Minilift supraterana Kessel AG 28560


  Descriere:

  Kessel AG KESSEL Minilift este o unitate de ridicare a apei uzate, conceputa pentru instalarea deasupra nivelului solului. Aceasta pompa este fabricata din material plastic durabil si are rolul de a transporta apele uzate din diverse surse, precum chiuvete, masini de spalat sau dusuri, catre sistemul de canalizare principal.

  Caracteristici:

  1. Material rezistent: Constructia din plastic asigura durabilitate si rezistenta la coroziune, ceea ce face pompa potrivita pentru utilizarea in medii umede si corozive.

  2. Functionare eficienta: poate refula si transporta apele uzate pe o distanta considerabila si pe o inaltime semnificativa, asigurand evacuarea corecta a acestora.

  3. Compact si usor de instalat: Datorita dimensiunilor compacte, pompa poate fi usor integrata in diverse spatii, iar instalarea este simpla si rapida.

  4. Siguranta si fiabilitate: Produsul este proiectat sa functioneze eficient si in conditii de siguranta, prevenind posibilele incidente legate de evacuarea apei uzate.

  5. Potrivit pentru diverse aplicatii: Minilift este potrivit pentru utilizare in bai, bucatarii, subsoluri si alte locuri unde evacuarea gravitationala a apelor uzate nu este posibila.

  in loc de 5.801,25 lei
  2.174,80 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Disponibil imediat
 • Kit de conversie Kessel AG Staufix FKA confort DN 100 - 200, din anul 01/2011 80093


  Descriere:

  Kessel AG KESSEL-Kit de conversie Staufix FKA Komfort este un set de conversie special proiectat pentru a actualiza sistemul Staufix FKA de la diametrul DN 100 la DN 200. Acest kit de actualizare este compatibil cu versiunile de la data de productie ianuarie 2011 inainte.

  Caracteristici:

  1. Set de conversie: Acest set de conversie contine componentele necesare pentru a transforma sistemul Staufix FKA de la diametrul DN 100 la DN 200.

  2. Actualizare convenabila: Cu acest set de actualizare, puteti face upgrade-ul sistemului existent intr-un mod convenabil si fara a fi nevoie sa inlocuiti intregul sistem.

  3. Potrivire perfecta: Componentele din setul de conversie sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu sistemul Staufix FKA, asigurand o montare simpla si sigura.

  4. Calitate superioara: Produsul este fabricat de Kessel AG, un producator de incredere in domeniul sistemelor de drenaj si management al apelor uzate, ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea produsului.

  Actualizati sistemul Staufix FKA la diametrul DN 200 cu KESSEL Staufix FKA Komfort pentru a va asigura ca sistemul de drenaj functioneaza in mod eficient si fiabil. Alegeti acest kit de conversie pentru o solutie convenabila si performanta pentru gestionarea apei uzate in casa dumneavoastra.

  in loc de 15.594,95 lei
  10.496,70 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani
 • Dispozitiv de semnalizare la distanta 20m cablu 2x0.75q Kessel 20162


  Descriere:

  Transmitator de semnal piezo electronic, cu cablu de conectare de 20 m (capat liber al firului)

  cel mai mic consum de energie: 5-25 mA, ton inconfundabil 4,7 kHz, 90 dB

  interval mare de tensiune 9-24 V (DC)

  dimensiuni 31 x 50 mm

  potrivit pentru comutarea KESSEL dispozitive din anul constructiei 2000

  Kessel AG Semnalizator la distanta KESSEL, cablu de 20m, 2x0,75q, 20162.

  Semnalizatorul la distanta KESSEL, fabricat de Kessel AG, este proiectat pentru a furniza semnale de la distanta pentru sistemele de monitorizare si control. Este dotat cu un cablu de 20 de metri, cu o sectiune transversala de 2x0,75q, care asigura transmiterea semnalului intr-un mod fiabil si eficient.

  Acest semnalizator la distanta este ideal pentru utilizarea in diverse aplicatii, cum ar fi instalatiile de pompare, statiile de epurare, sistemul de drenaj si altele. Poate fi conectat la echipamentele existente cu usurinta si permite transmiterea semnalelor importante pentru a monitoriza si controla procesele.

  Calitatea si fiabilitatea sunt caracteristici cheie ale semnalizatorului la distanta KESSEL. Este fabricat cu materiale durabile si rezistente pentru a rezista in conditii de utilizare exigente. Designul sau compact si functional faciliteaza instalarea si utilizarea fara probleme.

  in loc de 555,14 lei
  428,88 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani
 • Supapa dubla de retur Staufix DN150 Kessel 730150


  Descriere:

  Kessel Supapa dubla Staufix DN150 730150:

  Descriere:

  Este un dispozitiv avansat si fiabil proiectat pentru a preveni refluxul si intoarcerea apei in sistemul de canalizare. Acest dispozitiv este potrivit pentru instalatii de drenaj de mari dimensiuni si se monteaza in mod facil, asigurand o operare eficienta si usoara.

  Caracteristici:

  1. Protectie impotriva refluxului: Dispozitivul Staufix DN150 ofera o protectie fiabila impotriva refluxului apei, asigurand ca apa uzata nu se intoarce in sistemul de canalizare si nu provoaca inundatii sau probleme de sanatate.

  2. Constructie robusta: Dispozitivul este fabricat din materiale durabile si rezistente, ceea ce il face potrivit pentru utilizare pe termen lung si in conditii de exploatare dificile.

  3. Usurinta in utilizare: Staufix DN150 se monteaza freiliegend, ceea ce faciliteaza instalarea si intretinerea dispozitivului.

  4. Eficienta maxima: Acest dispozitiv este proiectat sa functioneze cu eficienta maxima, asigurand o gestionare adecvata a apei uzate si protejand astfel mediul inconjurator.

  5. Potrivit pentru aplicatii industriale: Kessel AG Staufix DN150 este ideal pentru utilizarea in instalatii industriale, precum fabrici, uzine sau alte facilitati cu cerinte ridicate de drenaj.

  Alege Kessel DN150 pentru a beneficia de o protectie excelenta impotriva refluxului si pentru a asigura o functionare sigura si eficienta a sistemului de canalizare. Cu acest dispozitiv avansat, poti evita inundatiile si problemele cauzate de refluxul apei, asigurand in acelasi timp un mediu curat si sigur in jurul instalatiei tale industriale.

  in loc de 2.975,00 lei
  1.931,38 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani
 • Supapa dubla de retur Staufix DN125, expus Kessel 730125


  Descriere:

  Supapa dubla 730125:

  Caracteristici:

  1. Protectie impotriva refluxului: KESSEL Staufix ofera o protectie fiabila impotriva refluxului apei uzate, prevenind astfel inundarea spatiilor.

  2. Design compact: Designul compact si inteligent permite instalarea usoara si discretia in spatiile exterioare.

  3. Eficient si fiabil: Produsul asigura o functionare eficienta si fiabila, mentinand sistemul de canalizare in conditii optime.

  4. Durabilitate: Fabricat din materiale de calitate superioara, KESSEL Staufix ofera o durabilitate excelenta si o rezistenta la uzura.

  5. Usor de intretinut: Componentele sale sunt usor de curatat si de intretinut, asigurand o functionare optima pe termen lung.

  6. Potrivit pentru DN125: Dimensiunea DN125 asigura o compatibilitate optima cu sistemul de canalizare existent.

  Cu supapa, va puteti baza pe un sistem de protectie solid impotriva refluxului apei uzate, asigurand un mediu sigur si igienic in jurul canalizarii. Investiti in acest produs fiabil pentru a preveni problemele cauzate de inundatiile cauzate de refluxul apei si pentru a va bucura de un sistem de canalizare eficient si functional.

  in loc de 2.975,00 lei
  1.931,38 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani