Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

KALDEWEI este o companie germana de familie care creeaza solutii pentru baie care combina luxul modern cu gandirea, managementul si actiunile durabile de peste 100 de ani si care se afla acum la a patra generatie. Compania descrie aceasta orientare strategica globala cu termenul ""Luxstainability®"".

Portofoliul KALDEWEI include cazi de baie, suprafete de dus si lavoare fabricate din otel emailat rafinat. Acest material impresioneaza prin suprafetele sale de inalta calitate, designul elegant, durabilitatea pe tot parcursul vietii si circularitatea de 100 %.

in 2021, KALDEWEI a fost prima companie din domeniul sanitar care a semnat ""Science Based Targets"" si si-a propus sa produca intr-un mod neutru din punct de vedere climatic. Cu noul KALDEWEI Limited Edition nature protect din otel cu emisii reduse de CO2, KALDEWEI a facut un pas mare mai aproape de acest obiectiv. Iar partenerii din industria constructiilor beneficiaza, de asemenea, de acest lucru, deoarece cu solutiile de baie KALDEWEI nature protect, proiectele de constructie au o amprenta de CO2 semnificativ mai mica.

De cativa ani, KALDEWEI sustine programul de conservare marina WWF, care este dedicat reducerii deseurilor de plastic din oceanele noastre. Acest lucru se face din responsabilitate fata de mediu si fata de generatiile urmatoare.