Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Inovatie si eficienta cu sifoanele pentru balcon si terase

În era actuală a tehnologiei, căutarea soluțiilor inteligente pentru problemele cotidiene este o prioritate. La Hausfabrik, suntem mândri să vă prezentăm trei produse inovatoare de la Hutterer&Lechner care vor aduce mai mult confort și eficiență în spațiul dumneavoastră exterior: HL3100T, HL154 și HL156.

 

 

HL3100T: Set de izolare cu încălzire integrată pentru balcon Cu iarna la ușă, asigurarea că balconul dumneavoastră rămâne un spațiu plăcut și confortabil devine esențială. Cu setul de izolare HL3100T, vă oferim soluția perfectă. Acest set include izolare de înaltă calitate și un sistem de încălzire integrat, asigurând că veți putea profita de balconul dumneavoastră chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Adio zilele în care balconul dumneavoastră era neglijat pe timp de iarnă!

 

HL154: Drenaj pentru balcon si terasă DN75/110 vertical cu capac Anti ingheț Pentru a asigura evacuarea corectă a apei de pe balcon sau terasă, avem soluția perfectă - drenajul HL154. Acest drenaj este proiectat să facă față celor mai dificile condiții meteorologice și să prevină mirosurile neplăcute datorate stagnării apei. Cu dimensiunile sale compacte și designul său funcțional, acesta se integrează perfect în orice mediu.

 

HL156: Kit de încălzire 18W/230V pentru drenajul balconului si teraselor Pentru a completa soluțiile noastre pentru balcon și terasă, avem kitul de încălzire HL156. Acest kit este proiectat special pentru a asigura funcționarea optimă a drenajului HL3100T și HL5100T în condiții de îngheț. Cu o putere de 18W și o tensiune de 230V, acest kit vă asigură că drenajul dumneavoastră va rămâne funcțional în orice sezon și condiții meteorologice.

 

  

 

De ce ar trebui să cumparati aceste produse?

Confort pe timp de iarnă: Produsele vă asigură că balconul sau terasa dumneavoastră vor rămâne utilizabile pe tot parcursul anului, indiferent de vreme.

Eficiență energetică: Sistemele de încălzire care pot fi conectate la rețeaua de curent sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, contribuind la economisirea resurselor.

Durabilitate: Calitatea și durabilitatea produselor noastre sunt garantate, ceea ce înseamnă că veți avea parte de beneficii pe termen lung.

 

În concluzie, HL3100T, HL154 și HL156 sunt soluții inteligente pentru a vă îmbunătăți spațiul exterior. Indiferent de nevoile dumneavoastră, aceste produse vă vor ajuta să transformați balconul sau terasa într-un loc mai confortabil și funcțional fara sa trebuisca sa curatati zona de deranj de zapada sau inghet. Nu așteptați mai mult, profitați de aceste inovații pentru a vă bucura la maxim de spațiul dumneavoastră exterior!