Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Inovație pentru Baia Ta: Produsele Dyson pentru un Mediu Mai Curat și Confortabil de la Hausfabrik.ro

Dyson este cunoscut pentru design-urile inovatoare și expertiza în inginerie . Au echipe din întreaga lume care își dedică timpul perfecționării aparatelor și proiectării lor pe baza preocupărilor clienților țintă cu privire la produsele de astăzi. Băile sunt spații esențiale în casa noastră, iar crearea unui mediu confortabil și igienic este prioritar. Cu produsele inovatoare de la Dyson, poți transforma experiența din baie în ceva cu adevărat excepțional. Hai să explorăm câteva dintre aceste produse și să aflăm cum le poți folosi în avantajul tău.

 

 

 

 

Dyson este faimos pentru tehnologia sa de ventilatoare, dar și pentru bateriile unice care îmbină spălarea mâinilor dar și uscarea lor în același loc, care oferă o circulație eficientă a aerului fără mișcările neplăcute sau zgomotele produse produsele tradiționale. Aceste ventilatoare sunt perfecte pentru baie, unde un aer proaspăt este esențial. Fie că îl montezi pe perete sau îl așezi pe un suport, ventilatorul Dyson va face aerul din baie să se simtă mai plăcut și mai revigorant cu ajutorul filtrelor HEPA specifice Dyson.Sfaturi și Trucuri pentru Folosirea Produselor Dyson în Baie:

 

 1. Amplasează Corect Ventilatorul: Alege un loc în baie unde ventilatorul Dyson să aibă cea mai bună circulație a aerului. 

 

 1. Menținerea Curățeniei: Asigură-te că îngrijești și cureți în mod regulat produsele Dyson. Golirea rezervorului de apă sau înlocuirea filtrelor înseamnă că vei avea întotdeauna performanță maximă.

 

 1. Utilizare Eficientă: Pune ventilatorul Dyson pe setările potrivite în funcție de nevoile tale. Poți alege între diferite trepte de viteză și moduri de funcționare pentru a obține efectul dorit.

 

 1. Pentru Afaceri: Dacă deții o afacere, precum un restaurant sau o locație publică, robinetele Dyson pot fi o alegere excelentă pentru a asigura un mediu confortabil și curat pentru clienții tăi. Ventilatoarele si robineții Dyson pot crea o atmosferă plăcută și igienică, adăugând valoare experienței clienților.


 

 

Ce produse Dyson găsești la Hausfabrik.ro?

 

 

 •  Uscator de maini V HU02 Dyson 307170-01

 

 

 

Este cu 35% mai silențios decât predecesorul său. Datorită panoului din spate ușor de instalat, uscătorul de mâini Dyson Airblade V poate fi instalat și întreținut cu ușurință. Are o carcasă subțire, compactă, cu o adâncime de doar 10 cm. Tehnologia Airblade Dyson oferă un curent puternic de aer pentru uscarea rapidă și eficientă a mâinilor, reducând astfel timpul necesar pentru această activitate.

 

 

 • Uscator de maini Airblade Dyson 314696-01

 

 

Alimentat de motorul digital Dyson V4

Învârtindu-se de 75.000 de ori pe minut, motorul atrage 6,1 galoane de aer pe secundă 

Aerodinamică eficientă ceea ce înseamnă că motorul digital Dyson consumă cu până la 84% mai puțină energie decât un uscător de mâini cu aer cald normal.

Cel mai silențios uscător de mâini Dyson Airblade™ de până acum!

Configurația în linie dreaptă permite căi mai simple ale fluxului de aer, ceea ce reduce turbulența aerului, ceea ce înseamnă mai puțin zgomot și mai puțin consum de energie.

Amprentă mică de carbon

Produce cu până la 85% mai puțin CO2 decât prosoapele de hârtie și cu până la 85% mai puțin decât alte uscătoare de mâini.

Usca igienic mâinile cu aer curat datorită filtrul HEPA captează 99,97% din particule, inclusiv bacterii și viruși.

Costă doar 19 USD pe an pentru a rula în modul Eco, conform studiilor din SUA, în funcție de flux de folosință.

Cu până la 99% mai puțin costisitor decât prosoapele de hârtie și cu până la 86% mai puțin decât uscătoarele de mâini cu aer cald.

Funcționare fără atingere

Senzorii „Timp de pornire” detectează cu precizie mâinile în 0,25 secunde pentru a activa aerul fără a pierde energie.

Subțire și compact la doar 100 mm adâncime - nu este necesară încastrarea.

Ușor de curățat și întreținut

Finisaj din oțel inoxidabil. Deconectare electrică în siguranță.

 

 

 • Uscator de maini + baterie Dyson 245265-01

 

Uscătorul de mâini Dyson Airblade V model 245265-01 cântărește aproximativ 2,8 kg. Acest design îl face ușor de instalat și montat pe pereți, asigurând o configurare fără probleme în diferite medii. Uscătorul de mâini Dyson Airblade V model 245265-01 are dimensiuni de aproximativ 394mm în lățime, 234mm în înălțime și 100mm în adâncime. 

 

 

 

 • Uscator de maini + baterie varianta inalta Dyson 245269-01

 

Uscătorul de mâini Dyson Airblade model 245265-01 este mai scurt decât uscătorul de mâini Dyson Airblade 9kJ model 245269-01. Acesta din urmă este conceput pentru a fi mai compact și mai subțire, făcându-l potrivit pentru instalații în care spațiul este limitat spre exemplu instalarea la un lavoar pe blat.Filtrul HEPA

 

Cu siguranță, filtrul HEPA din Uscătorul de Mâini Dyson Airblade  (modelul 245265-01 și 245269-01) joacă un rol crucial în asigurarea unei experiențe de uscare a mâinilor igienice și curate. HEPA înseamnă High-Efficiency Particulate Air (aer cu particule cu înaltă eficiență), iar aceste filtre sunt cunoscute pentru abilitatea lor excepțională de a captura și reține chiar și cele mai mici particule din aer.

 

În contextul unui uscător de mâini, filtrul HEPA servește mai multe scopuri:

 1. Igienă Îmbunătățită: Filtrul HEPA capturează particule la fel de mici ca bacteriile și virușii, împiedicându-i să fie suflați pe mâinile utilizatorilor în timpul procesului de uscare. Acest lucru asigură că aerul folosit pentru uscarea mâinilor este curat și lipsit de microorganisme potențial nocive.

 

 1. Aer Curat: Filtrul capturează, de asemenea, praf, alergeni și alte particule în suspensie din aer, contribuind la un mediu de toaletă mai curat. Acest lucru poate fi deosebit de benefic în spațiile în care igiena și curățenia sunt de cea mai mare importanță, cum ar fi restaurantele, spitalele și birourile.

 

 1. Mentenanță Redusă: Prin capturarea particulelor în filtru, Uscătorul de Mâini Dyson Airblade ajută la prevenirea acumulării de praf și reziduuri în componentele aparatului. Acest lucru poate prelungi durata de viață a uscătorului de mâini și poate reduce frecvența mentenanței necesare.

 

 1. Confort pentru Utilizatori: Aerul mai curat înseamnă o experiență mai plăcută de uscare pentru utilizatori. Aceștia își pot usca mâinile cu încredere, fără să își facă griji cu privire la inhalarea aerului potențial contaminat.

 

Filtrul HEPA din uscătoarele de mâini Dyson Airblade este un excelent exemplu al angajamentului Dyson față de inovație și igienă. Asigură nu doar că mâinile utilizatorilor sunt uscate eficient, ci și că aceștia pleacă cu un sentiment de curățenie și bunăstare.