Date comerciale

HAUSFABRIK RO
O marca SEPAIT SRL
Str. Cuza Voda, Nr. 61, Ap. 1, Oradea, Bihor
410097 Oradea
Romania

Numărul de inregistrare la Registrul Comertului: J5/2447/2017
Înregistrat la: OFICIUL NAȚIONAL AL REGISTRULUI COMERȚULUI
CUI: RO38167309
Număr de telefon: +40 0770/ 625886
Tel.:+40 0770/ 625886
E-Mail:office@hausfabrik.ro
Web: https://www.hausfabrik.ro
Tot conținutul de pe site-ul nostru web a fost creat cu atenție și conține toate informațiile despre care noi ne-am documentat. Cu toate acestea, nu putem garanta că toate paginile sunt actualizate, complete și corecte.

Site-ul nostru web conține așa-numitele „linkuri externe” (linkuri către site-uri web ale unor terțe părți), asupra căror conținut noi nu avem nicio influență și pentru care nu ne asumăm nicio răspundere. Furnizorul de informații respectiv al site-ului web este responsabil pentru conținutul și corectitudinea informațiilor. Când s-a făcut legătura, nu am fost informați de unele încălcări legale. Dacă vom observa vreo încălcare, vom elimina imediat linkul în cauză.

Conținutul și lucrările de pe aceste pagini create de operatorul site-ului sunt supuse legii dreptului de autor românesc. Descărcările și copiile acestei pagini sunt permise numai pentru uz privat, necomercial. Operatorii site-ului se străduiesc să nu încalce drepturile de autor ale altora sau să folosească lucrări cu caracter personal și fără licențe.

În măsura în care datele cu caracter personal (de exemplu, numele, adresa sau adresa de e-mail) sunt colectate pe site-ul nostru web, sunt întotdeauna făcute în mod voluntar, după cum este posibil. Pe cât posibil, ofertele și serviciile pot fi utilizate întotdeauna fără a furniza date cu caracter personal.

Am dori să subliniem că transmiterea datelor pe internet (de exemplu, atunci când comunicați prin e-mail) poate avea lacune de securitate. Nu este posibil să protejați complet datele de accesul terților. Prin prezenta ne opunem utilizării datelor de contact publicate în cadrul obligației de notificare legală de către terți pentru trimiterea de materiale publicitare și de informații nesolicitate. Operatorii site-ului își rezervă în mod expres dreptul de a întreprinde acțiuni ilegale dacă sunt trimise informații publicitare nesolicitate, cum ar fi e-mailuri spam.

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor online (platforma OS), care poate fi accesată la http://ec.europa.eu/odr