Date comerciale

HAUSFABRIK RO
O marca SEPAIT SRL
Str. Cuza Voda, Nr. 61, Ap. 1, Oradea, Bihor
410097 Oradea
Romania

Numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J5/2447/2017
Inregistrat la: OFICIUL NAȚIONAL AL REGISTRULUI COMERȚULUI
CUI: RO38167309
Numar de telefon: 0770/ 625886
Tel.:0770/ 625886
E-Mail:office@hausfabrik.ro
Web: https://www.hausfabrik.ro
Site-ul nostru web contine asa-numitele „linkuri externe” (linkuri catre site-uri web ale unor terte parti), asupra caror continut noi nu avem nicio influenta si pentru care nu ne asumam nicio raspundere. Furnizorul de informatii respectiv al site-ului web este responsabil pentru continutul si corectitudinea informatiilor. Cand s-a facut legatura, nu am fost informati de unele incalcari legale. Daca vom observa vreo incalcare, vom elimina imediat linkul in cauza.

Continutul si lucrarile de pe aceste pagini create de operatorul site-ului sunt supuse legii dreptului de autor romanesc. Descarcarile si copiile acestei pagini sunt permise numai pentru uz privat, necomercial. Operatorii site-ului se straduiesc sa nu incalce drepturile de autor ale altora sau sa foloseasca lucrari cu caracter personal si fara licente.

In masura in care datele cu caracter personal (de exemplu, numele, adresa sau adresa de e-mail) sunt colectate pe site-ul nostru web, sunt intotdeauna facute in mod voluntar, dupa cum este posibil. Pe cat posibil, ofertele si serviciile pot fi utilizate intotdeauna fara a furniza date cu caracter personal.

Am dori sa subliniem ca transmiterea datelor pe internet (de exemplu, atunci cand comunicati prin e-mail) poate avea lacune de securitate. Nu este posibil sa protejati complet datele de accesul tertilor. Prin prezenta ne opunem utilizarii datelor de contact publicate in cadrul obligatiei de notificare legala de catre terti pentru trimiterea de materiale publicitare si de informatii nesolicitate. Operatorii site-ului isi rezerva in mod expres dreptul de a intreprinde actiuni ilegale daca sunt trimise informatii publicitare nesolicitate, cum ar fi e-mailuri spam.

Comisia Europeana ofera o platforma pentru solutionarea extrajudiciara a litigiilor online (platforma OS), care poate fi accesata la http://ec.europa.eu/odr

Platforma Comisiei UE pentru solutionarea extrajudiciara a litigiilor online: https://ec.europa.eu/consumers/odr