Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

"Noi cream calitatea a vietii" - si facem acest lucru de peste 100 de ani. Aceasta experienta si standardele noastre de calitate fara compromisuri ne-au facut ceea ce suntem astazi: cel mai mare producator de scaune de toaleta din Europa.

 

Datorita inovatiei constante si a expertizei puternice pe piata, suntem mereu la curent cu situatia. Asa indeplinim dorintele partenerilor si clientilor nostri.

 

Solutia perfecta pentru orice cerinta - cu aceasta deviza, grupul nostru de gandire creativa lucreaza in permanenta la inovatii tehnologice, la noi modele si la detalii mici si rafinate pentru un confort si o igiena imbunatatite. Numeroasele dezvoltari noi cu brevete in curs de brevetare, premiile prestigioase pentru design si o varietate de produse de neegalat arata ca punem multa pasiune si know-how pentru a face din scaunele de toaleta un produs cu adevarat special.

 

in prezent, compania Hamberger Industriewerke GmbH impreuna cu unitatea de afaceri Hamberger Sanitary este condusa, in a patra si a cincea generatie, de Peter Hamberger si Dr. Peter M. Hamberger.