Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Grohe Sense Guard Controlerul Inteligent Pentru Apa

Daca optati pentru Grohe Sense Guard, optati pentru un sistem complet care poate fi controlat prin aplicatia Grohe Sense. Vizualizati in orice moment consumul de apa, presiunea apei si temperatura apei - deosebit de practic, de exemplu, pentru cladirile care sunt folosite doar temporar, cum ar fi casele de vacanta. Sense Guard este instalat pe conducta principala de apa si astfel detecteaza scurgerile si riscul de inghet. Daca sistemul detecteaza o teava sparta, opreste imediat alimentarea cu apa a conductei principale. Grohe Sense Guard - opteaza pentru siguranta!

 

 

GROHE Sense Guard este un controler de apa conectat la Wi-Fi care se instaleaza pe conducta de alimentare cu apa si care poate detecta apa care trece prin conducta. Cand detecteaza o scurgere, senzorul poate inchide alimentarea pentru a reduce pagubele. In asa fel poti sa iti traiesti viata fara stres, 24/7, in timp ce GROHE Sense Guard iti urmareste instalatiile de apa din casa ta.

 

 

Consumul de apa este permanent contorizat cu ajutorul aplicatiei. Consumul de apa poate fi setat pana la cati litri de apa doriti sa consumati pana la o anumita data. Pe baza masuratorilor colectate de GROHE Sense Guard, aplicatia GROHE Sense ofera o imagine de ansamblu asupra consumului tau de apa - zilnic, saptamanal si lunar prin urmare ai informatii corecte despre consumul de apa din gospodaria ta.

In plus, aplicatia prezinta masuratori constante ale presiunii apei si ale temperaturii sistemului pentru a verifica starea instalatiei de apa in orice moment.

 

Scurgerile de apa din casa pot fi cauzate de diverse surse. Poate fi ceva simplu ca o chiuveta blocata sau o problema cu masina de spalat vase sau la masina de spalat rufe. In lunile mai reci, inghetul poate provoca explozia tevilor este un risc major de inundatii si pagube in casa. O scurgere de apa nu trebuie sa inceapa chiar in casa ta ca sa provoace pagube - o problema cu acoperisul unui vecin sau o scurgere in apartamentul de sus poate provoca inundatii si pagube direct casei tale.

 

 

In imaginea de mai jos avem reprezentat cu numarul 3 accesoriu de sustinere a produsului pentru un plus de siguranta. Acesta se achizitioneaza separat de produs. Prelugitorul din imagine cu numarul 4 se poate achizitionate de aici.

 

 

 

Hausfabrik.ro va ajuta si cu sfaturi pentru instalarea aparatului Sense Guard.

 

Nu poate fi instalat: Pe conductele de apă calda in incaperi cu risc de inghet, cand presiunea de curgere este sub 0,05 Mpa/0,5 bar/7p si cand presiunea de curgere este mai mare de 1 Mpa/10 bar/145 psi. Apoi trebuie instalat un reductor de presiune in sistemele de apa pompate prin gravitate de inalta presiune.

Observatie generala: Testul de micro-scurgere este limitat la conducta de apa rece. Scurgeri mai mici pe conducta de apa calda pot sa nu fie detectate.

 

Asigurati-va ca exista suficient spatiu intre apometru si jonctiune pentru apa calda si rece.

 

Asigurati-va ca exista o priza disponibila, de preferinta deasupra nivelului conductei de apa.

 

Asigurati-va ca exista un semnal Wi-Fi stabil in locatia vizata a GROHE Sense Guard.

 

Pentru dispozitivele care au o utilizare proiectabila sau nu sunt utilizate frecvent – pentru a umple o piscina sau a uda gradina de exemplu – modul sprinkler va permite sa anulati functia de oprire automata a dispozitivului. In acest fel, GROHE Sense Guard nu va opri apa. Pentru aspersoarele de gradina care pornesc in fiecare zi de la x la y, porniti modul de stropire de gradina si setati ziua si ora in mod corespunzător. Daca utilizarea dispozitivelor cu un consum foarte mare de apa nu este proiectabila, GROHE Sense Guard nu poate fi utilizat

 

Informati familia si membrii gospodariei

Asigurati-va ca informati toate persoanele care locuiesc in gospodarie despre GROHE Sense Guard si functionalitatea acestuia. Adaugati altele persoane ca contacte de urgenta pentru a se asigura ca sunt informati in cazul unei alarme. Va recomandam sa partajati contul cu alti membri ai familiei casei. Retineti ca notificarile push vor fi trimise numai daca smartphone-ul dvs. este conectat la internet si notificarile push au fost activate pentru aplicatia GROHE ONDUS de pe smartphone setari. In cazul in care nu sunteti conectat la o retea Wi-Fi, asigurati-va ca activati notificarile push prin care sunt primite de date mobile. Va rugam sa retineti ca notificarile push sunt trimise in orice caz si in orice situatie de alarma.

Notificari suplimentare prin e-mail sunt trimise numai pentru urmatoarele niveluri de alerta cele mai inalte:

Inundatii

Spargerea conductei

Volumul maxim de consum de apa a fost atins