Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Garnitura flansa H7-118 pentru flansa 240mm Austria Email A04718

Disponibilitate: In stoc: 50 Produse
Livrare in cel putin 1-2 saptamani
80.08
Pret special: 80,08 lei
Economisesti: -36,21 lei ( -82 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud livrare

Article Nr.:
EAN:
9004464047183
Greutate:
0.2 kg
Observatie transport:
Dimensiune: Mare

Util?

Descriere:

Garnitura flansa AE 240mm Dm m.12 gauri

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat: Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei persoane neautorizate pot suferi deteriorari. Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Garantia producatorului Austria Email

 

Brandul AUSTRIA EMAIL este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de incalzitoare de apa de inalta calitate si singurul producator de rezervoare de stocare cu propria sa dezvoltare si productie de izolatie din lana orientata spre viitor pentru rezervoarele de stocare mari si tampon. Locatia are cea mai moderna centrala de cazane tampon din Europa si propriul laborator termotehnic cu echipamente de testare de inalta calitate.

In plus, AUSTRIA EMAIL este un partener de calitate pentru angrosistii si clientii industriali si ofera suport de vanzari prin cursuri de instruire, tururi de fabrica, programe de parteneriat si campanii directionate.

 

AUSTRIA EMAIL este lider de piata in Austria!

80 de ani de experienta in tehnologia e-mailului vorbesc de la sine:

25 de piete de export

340 de angajati motivati

Cifra de afaceri de 65 de milioane de euro pe an

Gama larga de produse

Gama de produse include un total de 400 de tipuri de baza si 1000 de variante: de la boiler electrice si rezervoare de stocare incalzite indirect pentru functionare cu gaz si ulei pana la tipuri alternative de energie. Rezervoarele de stocare tampon, sistemele solare, pompele de caldura pentru apa de proces, rezervoarele de stocare pentru termoficare si cazanele de termoficare sunt alte puncte focale ale programului. Inima si, prin urmare, competenta de baza a tuturor produselor este camera interioara emailata. Austria Email se caracterizeaza prin eficienta energetica peste medie, precum si prin durata de viata a produsului si perioade de garantie.

 

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii