Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Cum asigurati siguranta la presiune ridicata? De ce supapa am nevoie pentru procesele solicitante? Unde pot gasi un producator care sa-mi produca o supapa de siguranta unica si sa o livreze rapid? Cunoasteti provocarile din productia dvs. Avem mijloacele pentru a le stapani: dezvoltarea si fabricarea supapelor de toate felurile este profesia noastra. Dar este si pasiunea noastra - si este de 70 de ani. in acest timp, ne-am dezvoltat constant pe piata internationala. Cu toate acestea, am ramas o afacere de familie clasica, care acum este administrata de a 4-a generatie. O afacere de familie cu un set puternic de valori. Realitatea, fiabilitatea, loialitatea clientilor, utilitatea, constiinta si loialitatea sunt bazele muncii noastre si ale atitudinii noastre. intr-o singura propozitie: „Suficient de mare pentru a servi, suficient de mic pentru a avea grija”.


 • Reductor de presiune Götze Nr.681 681mGFO-SP20EPDM


  Descriere:

  Acesta este un dispozitiv utilizat pentru a reduce presiunea apei intr-un sistem si a mentine o presiune constanta la iesire.

  Regulatorul de presiune Götze Nr.681 681mGFO-SP20EPDM este echipat cu garnituri EPDM si este conceput pentru a asigura o functionare sigura si fiabila intr-o gama variata de aplicatii. Acesta poate fi utilizat in sisteme de alimentare cu apa, instalatii sanitare, instalatii de incalzire si multe altele.

  in loc de 830,50 lei
  378,67 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani