Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

 • Diluant nitro Fritzeloid 826 21A129999.01


  Descriere:

  Aceasta solutie va ofera o modalitate eficienta de a ajusta consistenta si vascozitatea produselor pe baza de nitroceluloza, pentru a obtine rezultate de calitate in proiectele de vopsire si finisare.

  Diluare Optima: 826 este formulata pentru a asigura o diluare optima a vopselelor si lacurilor pe baza de nitroceluloza, fara a compromite calitatea finisajului final.

  Ajustarea Vascozitatii: Prin adaugarea controlata a acestei nitroverdünnung la produsul de baza, puteti ajusta vascozitatea si fluiditatea acestuia, ceea ce poate contribui la un strat uniform si profesionist pe suprafata dorita.

  Uscaj Rapid: Solutia ajuta la evaporarea rapida a substantelor volatile, permitand vopselei sa se usuce mai rapid si sa obtineti rezultate rapide si de calitate.

  Compatibilitate Larga: 826 este potrivita pentru utilizarea cu o gama variata de vopsele, lacuri si produse pe baza de nitroceluloza, fiind versatila in diferite proiecte de finisare.

  Calitate si Performanta: Produsul este dezvoltat pentru a oferi performante constante si calitate superioara in procesele de vopsire si finisare, asigurandu-va ca obtineti un rezultat profesional.

  in loc de 108,59 lei
  88,38 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 1-2 saptamani