Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

O companie care se ocupa de semnale informative, sisteme de etichetare ,solutii de prindere si servicii de semnalizare pentru municipalitati, utilitati publice, unitati publice, companii industriale https://frankenplastik.de/downloads


 • Stalp tubular aluminiu neted 50 mm 2,5 m lungime Franken Plastik S160122


  Descriere:

  Franken Plastik GmbH ofera o solutie durabila si fiabila pentru instalarea gardurilor si balustradelor. Acest stalp de aluminiu neted are un diametru de 50 mm si o lungime de 2.5 metri.

  Produsul este fabricat din aluminiu de inalta calitate, ceea ce il face usor, dar robust si rezistent la coroziune. Designul sau neted si estetic se integreaza perfect in orice peisaj si stil arhitectural.

  Este ideal pentru constructia gardurilor de gradina, balustradelor pentru balcoane sau terase si multe alte aplicatii. Montajul sau simplu si rapid il face o alegere potrivita pentru proiectele de amenajare exterioara.

  Cu acest produs de calitate de la Franken Plastik GmbH, veti obtine nu doar un aspect atragator, ci si o solutie sigura si durabila pentru protectia si delimitarea spatiilor exterioare.

  in loc de 651,17 lei
  195,91 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 1-2 saptamani