Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Despre noi


Hausfabrik este un concept nou în România, inovativ atât din punctul de vedere al produselor de calitate superioară pe care le comercializăm, cât și din punctul de vedere al relației pe care o avem cu clienții noștri. Pentru că noi nu doar vindem produsele, noi oferim sfaturi și soluții. Și mai ales, dorim să facem din orice casă, ACASĂ. Baia este cea mai importantă încăpere, este oaza noastră de liniște și relaxare.

 

Chiar dacă în România suntem noi pe piață, magazinul Hausfabrik este prezent pe piața din Austria, Viena, încă din 2016. Cu o experiență de mai bine de 4 ani, Hausfabrik.at conține o gamă variată de produse, oferindu-ne ajutorul și motivația necesară pentru a ne dezvolta și pentru a reuși să aducem și în România cât mai multe produse, din diferite categorii, pentru a oferi o calitate superioară clienților noștri.

  

 

În România noi suntem o ochipă tânără, motivată, gata să ofere suport și ajutor pentru orice întrebare legată de produsele noastre. În magazinul online Hausfabrik.ro, numeroase produse de la mărci cunoscute vă așteaptă la cele mai bune prețuri. Clienții noștri mulțumiți ne permit să creștem, să ne dezvoltăm tot mai mult, și cu feedback-ul dvs. putem lucra continuu asupra noastră și să îmbunătățim serviciile oferite.


Vă mulțumim pentru încrederea oferită!