Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Despre capacele de toaleta de la Hausfabrik.ro

Este important sa stii bine exact ce iti doresti atunci cand alegi capacul de toaleta. In acest articol iti prezentam tipurile de capace care se potrivesc formei wc-ului dumneavoastra. Acestea variaza de la „inchidere soft” la „rotund” sau „subtire”. Iata tot ce trebuie sa stii despre cel mai subestimat produs de baie, care face diferenta.

 

 

 

  1. Capace toalete alungite

 

 

  • Primul tip de capac de toaleta este cel alungit. Scaunele de toaleta ascutite sau alungite sunt, de asemenea, foarte frecvente. Sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri si din nou, tind sa fie prezentate in mod proeminent in modelele traditionale. Majoritatea oamenilor considera toaletele alungite sau ascutite mai confortabile, acestea sunt mai putin scumpe decat modelele rotunjite si ocupa putin mai mult spatiu.

 

 

 2. Capace de toaleta patrate 

 

 

  • Capacele patrate sunt comune in baile cu stil minimalist. Sunt moderne, in general cu inchidere soft si unghiulare, ceea ce le face grozave pentru persoanele care doresc sa adauge o nota moderna baii lor. Ele ajuta la mentinerea unui aspect ingrijit si compacte, pe langa mentinerea igienei si protejarea intregului wc.

 

 
 

3. Capace de toaleta in forma D

 

  •  La fel precum capacele in forma de patrat, scaunele de toaleta in forma de D sunt moderne si stilate. Acestea au ceva mai putin impact estetic decat scaunele in forma patrata, asa ca sunt grozave pentru cei care doresc o senzatie moderna in baia lor, fara a exagera prea mult.

 

 

4. Capace de toaleta rotunde

 

 

  •  Scaunele de toaleta rotunde sunt comune in modelele mai vechi si se potrivesc bailor traditionale. Toaletele rotunde nu ocupa atat de mult spatiu ca alte modele, asa ca se potrivesc celor care nu au spatiu. Ele pot parea simple si subestimate, dar capacele de toaleta rotunde pot face minuni atunci cand vine vorba de a oferi baii tale o senzație mai traditionala dar si cu mai mult spatiu.

 

5. Capace de toaleta subtiri

 

 

  • Scaunele ultra-subtiri sunt moderne si minimaliste, potrivindu-se practic oricarei bai si adesea disponibile cu balamale cu inchidere soft. Desi nu sunt concepute special pentru bai mai mici, ele cu siguranta vor ajuta baia dvs. sa arate mai mare - in timp ce capacele mai voluminoase nu va vor face prea multe favoruri cand vine vorba de economisirea spatiului. In ciuda faptului ca nu ocupa mult spatiu, capacele ultra-subtiri au intr-adevar un design deosebit. 

 

6. Capace de toaleta medicale sau antibacteriene

 

  •   Capacele de toaleta medicale ajuta persoanele in nevoie sa se aseze mai usor pe toaleta fiind montate direct pe ea, iar cele antimicrobiene sunt impregnate cu agenți antimicrobieni. Acestea au agenți antimicrobieni permanenti care sunt turnati pe suprafata colacului, oferind proprietati antimicrobiene eficiente, rezistand la cresterea unui spectru larg de bacterii, ciuperci, mucegaiuri care cauzeaza mirosuri.

 
 

Toate acestea le gasesti pe site-ul nostru Hausfabrik.ro