Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

De Dietrich Thermique

Lider pe piata solutiilor cu condensare, De Dietrich si-a luat angajamentul de a dezvolta “Sustainable Comfort” in urma cu mai bine de 35 ani, prin crearea unor sisteme de incalzire inovatoare care consuma mai putina energie si protejeaza mediul inconjurator.

De Dietrich ofera sisteme multi-energie care combina condensarea pe gaz, combustibilul solid, sistemele solare si pompele de caldura pentru o solutie adaptata cerintelor clientilor.

Din iulie 2004, De Dietrich Thermique si Remeha (Olanda) au format un grup care si-a propus sa devina unul dintre primii cinci cei mai importanti producatori de echipamente de incalzire.

In anul 2008, grupul De Dietrich - Remeha si-a continuat in mod activ expansiunea in domeniul energiilor regenerabile si, mai précis, in domeniul pompelor de caldura. in acest context, au achizitionat grupul DFM, detinator al marcii Sofath, producator de pompe de caldura.

La sfarsitul anului 2009, compania De Dietrich - Remeha impreuna cu Grupul englez Baxi au format grupul BDR Thermea, o noua companie de top care ofera solutii inovatoare si servicii conexe in domeniul incalzirii si producerii apei calde menajere.

Grupul BDR Thermea a acumulat expertiza si a ajuns al 3-lea grup din domeniu in care activeaza, cu o cifra de afaceri de peste 2 miliarde de Euro si peste 6.700 de angajati, fiind activa in peste 100 de tari.