Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

CWS-boco

Wir sind boco und Initial und das Modeinstitut aus Berlin. Wir sind mattab, Loovio und Teuto Brandschutz. Wir sind micronclean, Zahn Hitex, Eurodress, BSC und der CWS-boco-Shop. Wir sind Vielfalt. Wir sind Service. Wir sind an Ihrer Seite. Wir sind CWS. Wir verstehen uns als Systemanbieter. Als das „Zahnrad“ im Getriebe von Unternehmen, das sich nahtlos einfügt und reibungslose Abläufe erst möglich macht. Wir sind Ihr ein Ansprechpartner für gewerbliche Dienstleistungen. Wir haben uns zum Ziel gesetzt, zu einer gesünderen und sicheren Zukunft beizutragen. Wir wirtschaften nachhaltig und engagieren uns in zahlreichen Gremien für gesunde, sichere Arbeits- und Lebensbedingungen. 


 • Cos alb CWS-boco 302000


  Descriere:

  CWS-boco cod 302000, in culoarea alba.

  CWS-boco alb, codul 302000, este un recipient practic pentru colectarea hartiilor si deseurilor in spatiile de birouri, bai publice sau alte zone similare. Este produs de CWS-boco, un furnizor de solutii pentru igiena si facilitati profesionale.

  Acest Papierkorb are un design simplu si functional, fiind fabricat din materiale durabile, rezistente si usor de curatat. Codul 302000 identifica in mod unic acest model de Papierkorb si poate fi utilizat pentru a comanda sau a identifica corect produsul in cadrul procesului de achizitie.

  Va recomandam sa verificati dimensiunile si specificatiile exacte ale cosului si sa le comparati cu cerintele dumneavoastra specifice pentru a va asigura ca se potriveste perfect in spatiul dumneavoastra si indeplineste nevoile dumneavoastra de colectare a deseurilor si hartiilor.

  in loc de 621,78 lei
  195,97 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 1-2 saptamani
 • Sapun concentrat standard galben 500ml CWS-boco 5480000


  Descriere:

  Este un produs de inalta calitate, conceput pentru a fi utilizat in dozatoarele de sapun CWS5012.

  Caracteristici principale:

  1. Concentrat de sapun: Acest produs este un concentrat de sapun, ceea ce inseamna ca o cantitate mica de sapun diluat poate curata eficient si igienic mainile.

  2. Culore atractiva: Standard gelb are o nuanta galbena atractiva, care adauga un aspect placut si curat la dozatoarele de sapun.

  3. Eficienta si economie: Fiind un concentrat, acest sapun ofera o curatare eficienta cu o cantitate mica de produs, astfel ca o sticla de 500ml poate oferi o utilizare indelungata.

  4. Potrivit pentru dozatoarele CWS5012: Acest sapun a fost special conceput pentru a fi utilizat in dozatoarele de sapun CWS5012, asigurand o distributie uniforma si eficienta a sapunului.

  5. Igienic si prietenos cu pielea: Standard gelb este conceput pentru a fi delicat cu pielea si pentru a asigura o curatare igienica si blanda a mainilor.

  Alege CWS-boco CWS Standard gelb Fig. 5480 pentru a asigura o igiena impecabila si o experienta placuta de spalare a mainilor in spatiile publice si comerciale. Cu acest sapun concentrat de inalta calitate, vei beneficia de o curatare eficienta, economica si prietenoasa cu pielea, oferind totodata un aspect atragator si profesional dozatoarelor de sapun.

  in loc de 63,71 lei
  54,92 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 1-2 saptamani
 • Suport de hartie baie pliabil 300 coli CWS-boco 7622000


  Descriere:

  CWS-boco va prezinta dispozitivul pentru prosoape din hartie pliata, cu capacitate de 300 de foi, montat pe suprafata, fabricat din otel inoxidabil.

  Faltpapierspender-ul 7622000 este conceput pentru a asigura o utilizare igienica si eficienta a prosoapelor din hartie in spatii publice si comerciale. Capacitatea generoasa de 300 de foi permite o utilizare indelungata inainte de necesitatea reincarcarii. Designul sau modern si rezistent din otel inoxidabil il face potrivit pentru utilizarea in medii cu trafic intens si unde aspectul estetic este important.

  Acest dispozitiv pentru prosoape din hartie pliata de la CWS-boco este usor de montat pe suprafata peretelui, iar sistemul de alimentare cu foi pliate asigura o dozare precisa si fara risipa. Dispozitivul este rezistent la coroziune si durabil, asigurand o functionare fiabila pe termen lung.

  Optati pentru calitatea si eficienta oferite de CWS-boco cu Faltpapierspender-ul 7622000 si asigurati-va ca spatiile dumneavoastra sunt dotate cu solutii profesionale pentru igiena si confort. Cu acest dispozitiv, veti oferi oamenilor un mod igienic si convenabil de a-si usca mainile, contribuind astfel la mentinerea unui mediu curat si sigur.

  in loc de 4.558,30 lei
  1.548,80 lei
  Toate preturile includ 19% TVA
  Disponibilitate: Livrare in cel putin 2-3 saptamani