Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Cutie cu inele O, roșie Herz 1671000

Disponibilitate: AVAILABLE IMMEDIATELY, IS IN STOCK
Livrare in cel putin 1-2 saptamani
175.16
Pret special: 175,16 lei
Economisesti: 72,45 lei ( 29 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud livrare

Article Nr.:
EAN:
9004174618505
Greutate:
0.04 kg
Observatie transport:
Dimensiune: Standard

Util?

Descriere:

Cutie fiecare cu 20 de inele O și garnituri Klingerit și instrument de curățare pentru HERZ-AS

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate. Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat: Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei persoane neautorizate pot suferi deteriorari. Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Garantia producatorului Herz

 

Brandul HERZ Armaturen – peste un secol presarat cu reusite

Herz Armaturen, companie de origine austriaca, recunoscuta international pentru produsele de calitate inca de dinaintea Primului Razboi Mondial, este considerata un pionier in domeniul instalatiilor de incalzire si sanitare si un etalon la nivel mondial.

Producator de componente pentru diferite tipuri de instalatii de incalzire si sanitare inca din 1908, Herz Armaturen a devenit distribuitor in peste 100 de tari, cu aproximativ 3.000 de angajati si cu centre de productie in 27 de locatii din Europa.

Herz Armaturen a patruns pe piata din Romania in anul 1998, extinzandu-si astfel reteaua si expertiza si in tara noastra.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii