Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Consola stand Richter Magra Vario 360.002

Disponibilitate:
Termen de livrare cel putin 28-33 zile lucratoare
418.99
Pret special: 418,99 lei
Economisesti: 4,11 lei ( 0 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud Livrare

Article Nr.:
EAN:
9009709124094
Greutate:
2.64 kg

Util?

Pentru distribuitoare de pana la 85 pana la 160, constand dintr-o placa de baza pentru prindere cu suruburi si profil din otel, zincat, inclusiv suruburi, dibluri si saibe. Consola reglabila la infinit de la 400 mm la 600 mm.

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat:

Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei personae neautorizate pot suferi deteriorari.

Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Brandul RICHTER: Expansiune remarcabila a pietei trapelor de fum

O directie foarte importanta pentru companie este reprezentata de segmentul policarbonatului, ce reprezinta o afacere traditionala, dezvoltata constant prin furnizarea unui pachet complex de solutii. In acest sens se livreaza sisteme pentru acoperisuri si fatade, placi si accesorii, furnizate in parteneriat exclusiv cu societatea Rodeca GmbH si personalizate de subsidiara locala a Richter, conform exigentelor exprimate de beneficiari. Desi domeniul trapelor de fum este preponderent in structura incasarilor, diviziile de fatade ventilate si pereti cortina s-au implicat recent in executia unor obiective de anvergura, care au un potential deosebit la nivel national.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii