Direct la conținut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
+40 0770/ 625886

Concepul minimalist in designul robinetilor si beneficiile acestuia.

Investitia intr-o baie bine proiectata este una dintre cele mai bune modalitati de a maximiza potentialul atat al valorii casei, cat si al calitatii vietii dumneavoastra, fiind una dintre cele mai populare tendinte de renovare a locuintei!

Proprietarii de locuinte incearca frecvent sa isi imbunatateasca spatiile de locuit prin personalizarea acestora si prin adoptarea unui decor care sa le reflecte personalitatea. Investitia intr-o baie bine proiectata este una dintre cele mai bune modalitati de a maximiza potentialul atat al valorii casei, cat si al calitatii vietii dumneavoastra, fiind una dintre cele mai populare tendinte de renovare a locuintei.

 

Atunci când selectati ceea ce poate parea a fi o componenta mica pentru casa dumneavoastra, este posibil sa neglijati robinetele. Un robinet de bucatarie este unul dintre cele mai utilizate produse de uz casnic. Il folositi pentru a va spala vasele, fructele si legumele si mainile.

Poate credeti ca robinetul de bucatarie este lipsit de importanta, dar reconsiderati. Robinetele moderne sunt concepute pentru a se potrivi cu diferite tipuri de persoane. Functionalitatea si inovatiile de ultima ora sunt in prim-planul gandirii acestor producatori de robinete. Robinetele de astazi sunt concepute pentru a fi usor de utilizat si pentru a functiona ani de zile fara probleme.

Distinctia principala dintre un robinet cu 3 gauri de montare si alte tipuri de robinete este ca robinetele cu 3 gauri au butoane calde si reci separate de gura de scurgere. Manetele calde si reci pot fi instalate direct pe chiuvete si contoare. Majoritatea robinetelor largi pot fi puse pe chiuvete cu trei gauri: una pentru gura de scurgere si două pentru manere. Numeroase branduri oferă o gama larga de culori si finisaje. De asemenea, puteti achizitiona robinete care reduc la minimum consumul de apa, ceea ce ar putea reduce urmatoarea factura de apa.

Baterie lavoar cu 3 gauri GOLD HANSGROHE seria METROPOL CLASSIC 31307090  Baterii lavoar - Baterie chiuveta baie

style="

In robinetelor cu montare larga ( montarea cu 3 gauri a bateriilor), conexiunea pentru apa calda si rece este ascunsa sub blatul chiuvetei, rezultand un aspect curat si placut din punct de vedere estetic. Avantajul de a avea un robinet cu fit larg este capacitatea de a-l pozitiona in moduri netraditionale. Ca o ilustrare, amplasati gura de scurgere in partea din spate a blatului si manerele in lateral. Daca chiuveta dvs. din bucatarie sau din baie are un design neobișnuit, un robinet larg poate fi o alternativa excelenta. Daca suprafata blatului dvs. este extinsa, robinetele largi sunt cea mai buna alternativa. Acestea vor ocupa mai mult spatiu decât alte tipuri de robinete, ceea ce este ideal pentru contoarele cu spatiu amplu. Unii oameni pot crede ca robinetele de larg raspandit limiteaza optiunile de design, insa nimic nu ar putea fi mai departe de realitate. Daca optati pentru un robinet mai larg, puteti alege in continuare un stil diferit, cum ar fi un robinet in cascada. Cand vine vorba de robinete, sunt disponibile mai multe finisaje si stiluri.