Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Colac de toaleta Plus MKW C7A0-0A01

Disponibilitate: In stoc: 50 Produse
Livrare in cel putin 1-2 saptamani
292.29
Pret special: 292,29 lei
Economisesti: 92,25 lei ( 23 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud livrare

Article Nr.:
EAN:
9006426011805
Greutate:
1.8 kg
Laţime:
490 mm
Observatie transport:
Dimensiune: Mare

Util?

Descriere:

Dimensiune: 356x405x67

Plus cu capac cu închidere lentă, alb, balama împingere din oțel inoxidabil C7A0-0A01

Mecanismul de închidere soft încorporat oferă un confort deosebit. Este suficient un robinet ușor, iar mecanismul hidraulic de închidere soft, care nu necesită întreținere, închide scaunul de toaletă ușor și silențios. Pentru curatare, scaunul de toaleta poate fi scos usor din ceramica prin apasarea unui buton.Scaunul de toaleta este realizat din plastic termorezistent de culoare solida, indestructibil, stabil dimensional, rezistent la zgarieturi si are o suprafata neporoasa, neteda.

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat:

Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei personae neautorizate pot suferi deteriorari.

Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Brandul MKW® este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de scaune de toaleta. in plus fata de propriile modele, producem, de asemenea, produse specifice pentru producatorii de bai (OEM).

Indiferent daca sunteti in cautarea unui scaun de toaleta adecvat, a accesoriilor sanitare potrivite sau a celui mai apropiat distribuitor MKW®: la MKW® Sanitary veti gasi cu siguranta ceea ce cautati.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii