Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Cine este Hausfabrik.ro?

Îți dorești o baie elegantă, o bucătărie funcțională și un sistem de încălzire eficient dar deasemena cauti si piese de schimb noi si originale? Descoperă soluțiile noastre premium pentru produse sanitare, robinete de bucătărie și sisteme de încălzire, care vor aduce stilul și confortul în locuința ta de la Hausfabrik.ro. Afla în acest articol despre brandul nostru si originile acestuia.

 

 

 

  1. Design și funcționalitate în baie: Adoptă un stil personalizat în baie cu ajutorul gamei noastre variate de produse sanitare. De la chiuvete elegante și căzi spațioase până la cabine de duș moderne, vei găsi tot ceea ce îți dorești pentru a crea un spațiu de relaxare și rafinament. Descoperă soluțiile noastre inteligente care combină designul atrăgător cu funcționalitatea superioară.

  2. Bucătărie inteligentă și atrăgătoare: Transformă bucătăria ta într-un spațiu funcțional și estetic plăcut cu robinetele noastre de bucătărie. Indiferent dacă preferi un design clasic sau contemporan, gama noastră diversă îți oferă opțiuni variate pentru a-ți potrivi stilul și nevoile. Descoperă robinetele cu tehnologii avansate, precum economisirea apei și controlul temperaturii, pentru o experiență de gătit și spălare mai plăcută.

  3. Eficiență energetică și confort în sistemul de încălzire: Asigură-ți confortul în locuința ta cu soluțiile noastre de încălzire. Descoperă sistemele inovatoare care îți vor permite să controlezi temperatura și să economisești energie. De la centrale termice moderne și radiatoare elegante până la termostate inteligente, te vom ajuta să creezi un mediu confortabil și eficient din punct de vedere energetic.

 

 

 

  

Dacă vrei să aduci stilul și calitatea în locuința ta, alege produsele noastre sanitare, robinetele de bucătărie și soluțiile de încălzire. Descoperă diversitatea noastră de produse, tehnologii avansate și servicii de încredere. Fii parte din comunitatea noastră și bucură-te de o experiență de cumpărături excepțională în domeniul produselor sanitare, robinetelor de bucătărie și sistemelor de încălzire.

 

Magazin online din România, care aduce experiența noastră de succes din Austria. Ne mândrim că putem oferi clienților noștri din România acces la produse sanitare, sisteme de încălzire și soluții pentru bucătărie, cu aceeași calitate și expertiză care ne-a făcut cunoscuți în Austria.

 

 

Experiență austriacă la îndemâna ta: Cu ani de experiență în domeniul produselor sanitare și a sistemelor de încălzire, am dezvoltat o gamă variată de produse de înaltă calitate, care să satisfacă nevoile și preferințele clienților noștri. Înființată în Austria, suntem cunoscuți pentru atenția noastră la detalii, inovație și servicii de încredere. Acum, putem aduce această experiență direct în casele clienților noștri din România prin intermediul magazinului nostru online.

 

Produse autentice și de încredere: La fel ca în magazinul nostru fizic din Austria, în magazinul nostru online din România oferim produse autentice și de înaltă calitate. Fie că ești în căutarea unei baterii de baie elegante, a unui sistem de încălzire eficient sau a soluțiilor inteligente pentru bucătărie, avem tot ce îți trebuie pentru a-ți transforma casa într-un spațiu confortabil și modern. Lucrăm direct cu branduri de top din industrie, astfel încât să poți avea încredere că vei achiziționa produse autentice și durabile.

 

Servicii și consultanță personalizată: La fel ca în magazinul nostru fizic, dorim să oferim clienților noștri din România nu doar produse de calitate, ci și servicii de încredere. Echipa noastră din Romania este aici pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere în funcție de nevoile și preferințele tale. Avem consultanți specializați în produse sanitare, sisteme de încălzire și soluții pentru bucătărie, gata să îți ofere sfaturi și recomandări personalizate.

 

Livrare rapidă sau la comanda: Cu magazinul nostru online, poți comanda produsele dorite din confortul propriei case. Oferim livrare rapidă și sigură în toată România, astfel încât să poți primi produsele dorite în cel mai scurt timp posibil. În plus, avem un serviciu de relații cu clienții dedicat, gata să răspundă la întrebările tale și să ofere asistență în orice moment.

 

Cu noul nostru magazin online în România, aducem experiența noastră austriacă direct la tine acasă. Oferim produse autentice, de înaltă calitate și servicii personalizate, pentru a-ți transforma casa într-un spațiu confortabil, elegant și modern. Descoperă gama noastră variată de produse sanitare, sisteme de încălzire și soluții pentru bucătărie și bucură-te de experiența noastră austriacă la îndemâna ta. Comandă acum și fii parte din familia noastră de clienți mulțumiți!