Direct la conținut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
+40 0770/ 625886

Ce trebuie sa stii despre pare si palarii de dus

Este greu sa te gandesti la o experienta de dus mai buna decat folosirea unui dus manual. Dusurile de mana si cele montate au ambele avantaje. Cand vine vorba de dusurile de mana moderne, vei fi uimit de ceea ce pot face. Palariile de dus manuale moderne pot fi folosite pentru o varietate de scopuri, deoarece sunt atat placute, cat si flexibile.

 

showering-a-frightened-gray-russian-blue-cat-2022-03-08-19-30-51-utc

O para de dus poate fi detasata cu usurinta si directionata catre orice locatie dorita.Apa de dus va fi directionata doar catre zonele careau nevoie de ea, datorita acestui lucru. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la factura de apa atunci cand faceti un dus,
deoarece acesta foloseste foarte putina apa.

 

6d1696bee7835dd96f75f90fc20b01bf-31ansngo9rl

Luati in considerare aceste sase avantaje ale unui cap de dus manual inainte de a cumpara unul. Spuma de sapun de pe peretii si usile dusului poate face dificila curatarea si clatirea. Este mai usor sa frecati si sa curatati atunci cand aveti un cap de dus manual care sa va ajute in aceasta sarcina. Cu un cap de dus manual, va puteti curata temeinic dusul de sus in jos, spre deosebire de un cap de dus fix care spala peretii doar pe jumatate.

Daca preferati un cap de dus montat pe perete,puteti atasa capul de dus manual la perete. Multi-tasking-ul este facilitat cu ajutorul capului de dus manual. Acesta poate fi utilizat ca un cap de dus fix sau ca un cap de dus portabil, in functie de preferintele utilizatorului. Puteti sa reatasati pur si simplu capul de dus portabil daca aveti nevoie sa folositi ambele maini in timp ce faceti dus, deoarece este flexibil. Cu tehnologia de pulverizare DreamSpray de la GROHE, para de dus ofera presiunea si puterea ridicata pe care le doriti in timpul dusului.

Dusurile de mana au mai multe setari de pulverizare datorita progreselor tehnologice recente, precum sistem anti-calcar SpeedClean, Inner WaterGuide pentru o durabilitate crescuta in utilizare, precum si aspectul crom StarLight cu proteticie de silicon Shockproof ce previne deteriorarea cauzata de caderea duşului.

Din aceasta gama de produse face parte si para de dus cu 3 pulverizari, Grohe Vitalio Start 100. Folosirea dusurilor manuale pentru a masa durerile din corp este o modalitate excelenta de a le atenua. Nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa comutati modul de dus pe setarea de pulverizare puternica a jetului de masaj.