Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Capac de toaleta GEBERIT ALLIA PARIS ALB 501440001

Disponibilitate: AVAILABLE IMMEDIATELY, IS IN STOCK
Livrare in cel putin 1-2 saptamani
188.95
Pret special: 188,95 lei
Economisesti: 28,05 lei ( 12 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud livrare

Article Nr.:
EAN:
4025410748515
Greutate:
2.61 kg
Distanta fixare cu suruburi:
155 mm

Util?

Capac de toaleta GEBERIT ALLIA PARIS ALB 501440001

• FIXARE DE JOS

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat: Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei persoane neautorizate pot suferi deteriorari. Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Brandul Geberit-Keramag - Cel mai bun din ambele lumi

Tehnologie si know-how care convinge profesionistii. Design si functii care inspira utilizatorii finali. Sub umbrela unui brand puternic care combina tot ce pot face baile moderne. Keramag devine Geberit si asta e un lucru bun. Din 1 aprilie 2019. Odata cu achizitionarea unor marci de ceramica pline de traditie, Geberit a primit acum o noua fata: tehnologia fiabila din spatele peretelui este completata de accesorii de baie perfect proiectate. in cadrul functiei Design Meets, Geberit face, de asemenea, aceasta noua lume tangibila pentru clientii finali si arata in mod constant noi posibilitati pentru amenajarea baii. Calitatea, fiabilitatea si inovatia au o traditie indelungata la Geberit. De la inceputurile sale in 1874, compania a modelat evolutiile din industrie. Know-How Installed rezuma: va puteti baza pe solutiile de la Geberit.

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii