Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Bateriile inalte pentru lavoarul de baie

Noile robinete pentru lavoarul de baie sunt o modalitate excelenta de a imbunatati aspectul general al baii principale sau al baii de serviciu, fara a fi nevoie sa cheltuiti bani pentru o renovare completa. alegerea, totusi, nu este chiar atat de simpla pe cat pare, asa ca am creat un ghid pentru a explica diferitele tipuri de robinete de lavoar si la ce ar trebui sa fii atent.

 

Odata cu cresterea popularitatii chiuvetelor pe blat, am observat si o crestere a popularitatii bateriilor de lavoar inalte. Bateriile de lavoar inalte vin toate într-o forma monobloc - adica au doar un orificiu pentru robinet si o duza - asa ca functioneaza exact în acelasi mod ca o baterie monobloc. Multe dintre cele mai populare game de baterii pentru chiuveta mono au, de asemenea, un robinet de lavoar înalt potrivit, astfel incat veti gasi robinete elegante, la preturi bune, din care sa alegeti. Dupa cum am mentionat, bateriile pentru chiuveta inalta sunt folosite aproape exclusiv pentru un bazin pe blat. Aceasta înseamna ca sunt montate direct pe blat, iar nu pe lavoar.

 

Astfel va arata mai elegant si va mentine bazinul mai putin aglomerat. Mai jos va prezentam cele mai populare robinete de lavoar din magazinul online Hausfabrik.

 

 

 

 

 

Probabil te-ai saturat sa auzi asta pana acum, dar trebuie sa ai presiunea potrivita a apei pentru o baterie de lavoar inalta decat pentru o baterie de lavoar normala. Deoarece apa trebuie sa circule mai departe intr-o baterie de bazin inalt, asadar presiunea necesara va fi putin mai mare decat in cazul unei baterii obisnuite pentru lavoar.

 

Acest lucru poate parea un lucru ciudat de spus, dar trebuie sa va asigurati ca bateriile dvs. de lavoar inalte sunt suficient de inalte. Nu toate robinetele si chiuvetele de blat vor avea aceeasi dimensiune, asa ca veti dori sa va asigurati ca exista spatiu adecvat de la partea superioara a chiuvetei de blat pana la locul in care pipa vine deasupra lavoarului.

 

In cele din urma, asigurati-va ca aveti suficient spatiu pe blat pentru a va monta robinetul in spatele lavoarului. Am auzit de cateva “povesti de groaza” despre oameni care aveau un spatiu total de 500 mm pana la perete si apoi au cumparat un lavoar de blat venea pana la 480 mm de perete si nu au avut suficient spatiu pentru a-si monta bateria in spatele lavoarului. Verificati intotdeauna dimensiunile robinetului pe care il cumparati, precum si zona in care il montati.