Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Baterii albe pentru baie - baterii de lavoar, sisteme de dus, de bideu

Unii spun ca eleganta si simplitatea merg mana in mana, ca in moda, dar in design interior uneori „mai putin inseamna mai mult”. Simplitatea data de culoare alb pe echipamentele din baie, marcata de linii pure si sinuoase este cuvantul de ordine in jurul caruia se plaseaza linistea si relaxarea acasa, ca un tribut adus iernii reci printr-un design interior mai senin si sublim.

 Indiferent de design si mobilier, tonurile in jurul carora este guvernata amenajarea baii, joaca un rol principal in obtinerea relaxarii si calmului acasa. În timp ce albul imbinat cu negru inseamna unicitate si distinctie, sau culori cu stralucire si personalitate; alb pe alb implica eleganta, precum si o stare de spirit placuta, linistita si parca o dulce seninatate.

 

Avantajele robinetului alb

 

Crearea unei bai si unice este ceea ce doriti pentru a va impresiona familia si prieteni. Acesta adauga caracter spatiului si face o declaratie despre personalitatea intregii case in care locuiti

Unii oameni iubesc ideea de alb si asta este de inteles. Acesta da un aspect curat, are un stil proaspat si aduce senzatia de igiena sau curatenie suplimentara. Poate face un spatiu sa arate mai luminos, compenseaza frumos negrul si se imbina frumos intr-un design alb al baii. Toate acestea sunt pozitive, dar exista unele negative despre care trebuie sa stiti.

 

Dezavantajele alegerii albului pentru robinetul tau

 

Ca in orice domeniu, exista avantaje si dezavantaje cu robinetul alb pe care ar trebui sa le luati in considerare.

Iata doar cateva dintre aspectele negative de retinut:

Decolorare: Albul arata fabulos, dar in timp isi poate pierde luminozitatea si incepe sa se estompeze. În daca produsul nu este de calitate, poate capata o nuanta galbuie prin varsta sau cu anumite pete. Ajungi apoi cu un aspect neatractiv care infrange scopul alegerii albului in primul rand Cand in timp unele trebuie schimbate, un instalator va folosi unelte pentru a desuruba flansa pentru a ajunge la ax. Au existat cazuri cand finisajul alb a fost zgariat ingrozitor in timpul procesului. Acesta fiind un rezultat foarte nedorit.

Crapare: Cand trebuie efectuata intretinerea acestor robinete, exista riscul de a sparge smaltul. Un instalator trebuie sa aiba grija sa previna zgarierea.

 

Hausfabrik.ro va recomanda in randurile de mai jos, produse si echipamente albe pentru baia dumneavoastra comercializate de noi, de calitate, care sa dureze in timp.

 

1.Sisteme de dus albe

 

 

2.Baterii bideu albe

 

3.Baterii cada si dus albe

 
 

 

4.Baterii de lavoar albe

 

 

5.Accesorii de baie albe

 

 

 

Sfatul Hausfabrik.ro pentru dumneavoastra:

 

Platiti pentru o acoperire exterioara de calitate a produselor. Alegeti intotdeauna un robinet alb din poliuretan galvanizat sau vopsit; este mai scump, dar isi va mentine culoarea ani de zile. Bateriile acoperite cu pulbere isi vor pierde stralucirea si vor incepe sa se decoloreze sau sa se estompeze dupa utilizare.