Direct la conținut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
+40 0770/ 625886

Bara sustinere para dus Hansgrohe PuraVida 900 mm crom 27844000

Disponibilitate:
Termen de livrare cel putin 28-33 zile lucrătoare
1294.34
Preț special: 1.294,34 lei
Economisesti: -115,33 lei ( -9 % )

Toate prețurile includ 19% TVA si exclud Livrare

Article Nr. / Ean:
/ 4011097619637
Greutate:
1.746 kg
Seria:
PuraVida
Material:
Metal
Inaltime:
995 mm
Culoare:
Argintiu
Observatie transport:
Dimensiune: Standard
Forma:
rotund
Tipul de montaj:
Șine de duș

Util?

Profil plat, subtire din aluminiu, lamela din metal, unghi ajustabil, unghi de înclinare reglabil, proiectie mare pentru functia de dus deasupra capului optimizata

HANSGROHE

                Brandul Hansgrohe este diversificat la nivel international, produce în Germania, Franța, China și SUA. Acesta generează aproximativ 77% din vânzările sale în străinătate.

                Vă puteți baza pe o calitate dovedită a mărcii de la HANSGROHE: produse de primă clasă, design excelent, producție durabilă și servicii extraordinare.

                Phoenix Design a modelat fața mărcii Hansgrohe de peste 30 de ani. Descoperiți o selecție de premii de proiectare care stau la baza standardelor de calitate și a conducerii de proiectare a Grupului Hansgrohe.

Cu 34 de companii și 21 de birouri de vânzări la nivel mondial, Hansgrohe este unul dintre puținii producători mondiali din industria sanitară. Aceasta a angajat aproximativ 5.000 de persoane în exercițiul financiar 2017 și a livrat produse în peste 140 de țări. Apropo, „hansgrohe” este una dintre mărcile care aparțin grupului Hansgrohe alături de „AXOR”.

 

Hansgrohe, specialist în robineți și dușuri, este o companie tradițională. Tatăl fondator Hans Grohe a început mic în 1901: cu un magazin de filare de metal în Schiltach, în Pădurea Neagră, Germania. Centrul de creație și sediul corporativ sunt încă acolo. Dar astăzi marca „Hansgrohe”, lansată de „inteligentul Hans”, se bucură de o reputație globală: produsele sunt utilizate și apreciate în întreaga lume.

 

Grupul Hansgrohe: prezent pe toate continentele

 

Compania Hansgrohe ...

este o societate europeană de acțiuni (Societas Europaea) care nu este listată la bursă;

-are doi acționari principali:

- grupul american Masco Corporation, Taylor / Michigan, în calitate de acționar majoritar (68 la sută)

- Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, familia Klaus Grohe (32 la sută).

Grupul Hansgrohe diversificat la nivel internațional produce în Germania, Franța, China și SUA. Acesta generează în jur de 77% din vânzările sale în străinătate.

 

Calitate pe care te poți baza

 

Puteți vedea calitatea produselor noastre atunci când faceți duș sau vă spălați pe mâini. Dar cine se află în spatele ei? Ce  determină Hansgrohe, care este importanța economică a companiei? Aruncați o privire prin „gaura cheii” a companiei din Pădurea Neagră, ale cărei produse le puteți găsi în întreaga lume. Citiți ce ne definește. Și ce este important pentru noi.

Vă puteți baza pe o calitate dovedită a mărcii de la Hansgrohe.

Avantajele dvs.: produse de primă clasă, design excelent, producție durabilă și servicii puternice. Vrem să vă facem cunoscute următoarele:

Designul face diferența: Phoenix Design a modelat fața mărcii hansgrohe de peste 30 de ani. Aflați mai multe despre studioul de design de renume internațional. Și descoperiți o selecție de premii de design care stau la baza standardelor de calitate și a conducerii de proiectare a Grupului Hansgrohe.

 

 

Sub Tradiție și inovație puteți arunca o privire asupra istoriei companiei. Știați că Hans Grohe este inventatorul șinei de duș? Până în prezent, ingeniozitatea se reflectă în nenumărate brevete și tehnologii viitoare interesante.

Grupul Hansgrohe funcționează în mod durabil și acționează responsabil!

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clienții au dreptul de a publica comentarii