Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Banda autoadeziva neagra 15m Armacell AC - Armaflex XG-TAPE

Disponibilitate: AVAILABLE IMMEDIATELY, IS IN STOCK
Livrare in cel putin 1-2 saptamani
203.74
Pret special: 203,74 lei
Economisesti: 370,25 lei ( 64 % )

Toate preturile includ 19% TVA si exclud Livrare

Article Nr.:
EAN:
7612207345698
Greutate:
2.916 kg
Observatie transport:
Mobilier

Util?

Descriere:

Lungime rola:15 m

Culoare: neagra

Conditii obligatorii de montare si garantie

Fiecare Brand produce diferite categorii de produse, pentru unele fiind nevoie de instalator autorizat pentru a fi montate.

Exemple de echipamente cu punere in functiune necesara de catre un instalator autorizat: Centrale termice pe gaz, Centrale termice electrice, Pompe de caldura, Pompe de apa, Sisteme HVAC, Grupuri de pompare, Generatoare de aer cald, Panouri solare, Aparate de aer conditionat de dimensiuni mari, Sistemele incastrate (ex: toaleta, dus,lavoar, etc.), Piese de schimb care in urma interventiei unei persoane neautorizate pot suferi deteriorari. Pentru a beneficia de garantie pentru acest brand trebuie respectate Conditiile de garantie

 

Garantia producatorului Armacell

 

Brandul Armacell

In calitate de inventatori ai spumei flexibile pentru izolarea echipamentelor si furnizor de frunte de spume proiectate, Armacell este mai mult decat o companie de izolatie. Dezvoltam solutii termice, acustice si mecanice inovatoare si sigure care creeaza valoare durabila pentru clientii nostri. Produsele noastre contribuie la eficienta energetica globala care face diferenta in intreaga lume in fiecare zi. Armacell se concentreaza pe materiale izolatoare pentru echipamente tehnice, spume de inalta performanta pentru aplicatii de inalta tehnologie si usoare si tehnologie de tip aerogel de ultima generatie.

Portofoliul nostru divers de produse si solutii, impreuna cu eforturile noastre continue de a ne proteja planeta si credinta noastra puternica in importanta promovarii comunitatilor noastre fac parte din ADN-ul Armacell.

 

RECENZII CLIENTI


Adaugă comentariu
Doar clientii au dreptul de a publica comentarii