Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

BAMMER Handels GmbH va ofera produse pentru media petrol, gaze naturale si apa. Gama de produse include robinete cu bila si antrenari pentru fitinguri, fitinguri pentru constructia de tevi si constructia de instalatii, etansari cu flanse, etansarea conductelor de perete, racorduri pentru case pentru gaze naturale sau pentru apa si produse pentru protectia mecanica impotriva coroziunii in constructiile de tevi.

De cand a fost infiintata in 1981, compania a devenit un partener de incredere si un consultant competent in ultimii 40 de ani .

Clientii nostri includ furnizori municipali de energie, utilitati municipale, companii de instalatii, companii industriale din diverse sectoare, companii de constructii si constructori privati.

BAMMER Handels GmbH este membru al Asociatiei Austriace pentru Industria de Gaze si Apa (ÖVGW) si al Companiilor din Industria Gazelor (FIGA).

in calitate de partener comercial al industriei energetice, suntem constienti de responsabilitatea noastra in perioade de criza si, daca este necesar, luam masurile adecvate pentru a asigura calitatea obisnuita a serviciilor si disponibilitatea de livrare .