Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 500 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Tehnologia materialelor plastice MKW

Parte a MKW Holding GmbH

 

 

 

Calitate din Austria

 

Le garantam clientilor si partenerilor nostri o cale sigura catre produse si servicii de inalta calitate, precum si o cooperare durabila.

 

Lucram si actionam conform principiului „onestitatea este cea mai buna politica”.

 

Compania de familie MKW® reuneste si combina know-how profund dintr-o mare varietate de materiale si tehnologii de proces sub un singur acoperis. Gama de servicii include tehnologia metalelor, tehnologia materialelor plastice si vopsirea cu pulbere, precum si echipamente sanitare. Factorii de succes includ doua caracteristici speciale care sunt traite si implementate in mod activ:

 

Calitate si onestitate in strangere de mana.

 

in sensul unor relatii durabile, pe termen lung, cu furnizorii, clientii si angajatii pentru a securiza locatiile individuale si pentru a crea conditiile unei cresteri sanatoase.

 

MKW® a fost fondata in 1960 si de atunci este detinuta 100% de familie. Sub umbrela MKW Holding GmbH, Grupul MKW® este format din doua divizii, MKW Kunststofftechnik GmbH si MKW Surfaces+Draht GmbH.

 

Filialele noastre:

 

Tehnologia metalelor: prelucrarea aluminiului, prelucrarea firelor

 

Tehnologia materialelor plastice: tehnologie de turnare prin injectie, tehnologie de presare

 

Acoperire cu pulbere: aluminiu, otel, decor din lemn

 

Sanitare: scaune de toaleta, echipamente pentru baie, OEM

 

Calitatea MKW® Proofed

intelegem ca acesta este un principiu care poate fi descris drept „lucrare manuala mecanica”. Aceasta inseamna ca niciunul dintre produsele fabricate nu paraseste hala fara control personal al calitatii. Aici avem mare incredere in pregatirea si competenta angajatilor nostri, precum si in simtul lor de responsabilitate.

 

Cercetare & Dezvoltare

Cercetarea si dezvoltarea sunt baza afacerii de maine. Dezvoltam, imbunatatim si investim in intregul lant valoric. Acest lucru afecteaza oamenii de-a lungul lantului de proces, productia si produsele, securitatea in munca, sanatatea si utilizarea ecologica a resurselor de toate tipurile.

 

GSB INTERNATIONAL

GSB este prima organizatie internationala de calitate pentru acoperirea suprafetelor. MKW® este un strat MASTER aprobat si, prin urmare, indeplineste toate liniile directoare definite de calitate (GSB AL 631) pentru acoperirea componentelor din aluminiu si aliajele acestuia.

 

OFI CERT

OFI este expertul pentru aplicatii materiale si renovarea cladirilor. OFI CERT este activ in certificarea voluntara a produselor. MKW® a fost distins cu OFI-CERT in domeniul acoperirii pieselor. Numarul certificatului 0130.