Direct la continut
Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI
Luni-Vineri: 9-17
0770/ 625886

Accesorii baie de la Hewi

In aceast articol de blog pe de site-ul nostru Hausfabrik.ro veti gasi produse de la HEWI pentru zonele sanitare. HEWI ofera solutii pentru toate zonele baii - fie la chiuveta, WC sau dus. De la accesorii, fitinguri, oglinzi si chiuvete pana la produse care ofera confort si siguranta. HEWI ofera libertate nelimitata de design. Varietatea mare de design, materiale si profunzimea unica a gamei ofera solutii in sectorul sanatatii, cladiri publice, hoteluri, gradinite, scoli si baia propriei locuinte.

 

 

Siguranta, independenta si utilizarea confortabila sunt factori cruciali in ingrijirea profesionala. Sistemul HEWI este conceput pentru a sprijini persoanele cu mobilitate redusa. Exista o varietate de scaune de dus care permit o solutie personalizata. Sunt disponibile si scaune fixe de dus, scaune suspendate sau solutii mobile. Ele pot fi pliate inapoi pe perete pentru a economisi spatiu.

 

1. Bara de sprijin cu spatar.

 

 

 2. Bara de sprijin 

 

 

3. Perie de toaleta

 

 4. Dozator de pungi

 

5. Cutie de depozitare 

 

6. Suport de hartie igienica

 

 

La HEWI, se acorda importanta chiar si celui mai mic detaliu, astfel incat sa fie create sisteme perfect coordonate. Materialele de inalta calitate, care sunt prelucrate cu precizie, garanteaza o calitate de lunga durata. Principiul modular permite bai individuale care indeplinesc cerintele personale - fie ca este baia reprezentativa pentru oaspeti, baia confortabila pentru familie sau baia fara bariere.

 

Cerceteaza produsele HEWI de pe site-ul nostru HAUSFABRIK.RO